ΓΔ: 2648.58 -0.32% Τζίρος: 307.24 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

Καλαμαριά: Τρεις 19χρονοι συνελήφθησαν για αρπαγή 22χρονου

Τρεις 19χρονοι συνελήφθησαν στην Καλαμαριά για αρπαγή και ληστεία 22χρονου, τον οποίο μετέφεραν με τη βία με Ι.Χ. και, ασκώντας σωματική βία, του αφαίρεσαν το κινητό πριν τον αφήσουν στους Συκεούς. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Σε υπόθεση αρπαγής 22χρονου στην Καλαμαριά εμπλέκονται τρία άτομα, τα οποία συνελήφθησαν έπειτα από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης. Σε βάρος των τριών 19χρονων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμαριάς, που διενεργεί την προανάκριση, για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της αρπαγής και ληστείας κατά συναυτουργία, επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράβασης του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων και του Νόμου περί όπλων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, το βράδυ της Τρίτης στην Καλαμαριά, οι τρεις 19χρονοι, επιβαίνοντες σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, πλησίασαν μαζί με άλλα άτομα τον 22χρονο, ο οποίος βρισκόταν με φίλους του. Αφού του επιτέθηκαν ασκώντας σωματική βία, τον ανάγκασαν να επιβιβαστεί στο όχημά τους.

Στη συνέχεια, οι δράστες τον μετέφεραν στην περιοχή των Συκεών, όπου τον αποβίβασαν αφαιρώντας του το κινητό τηλέφωνο. Ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε αργότερα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για νοσηλεία.

Κατά τις αναζητήσεις, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο κέντρο της πόλης το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην αρπαγή. Σε χώρο αποθήκευσης του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια κυνηγετική καραμπίνα και ένα φυσίγγιο, τα οποία κατείχε νόμιμα ένας εκ των συλληφθέντων, χωρίς όμως να δικαιολογείται η μεταφορά τους.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και τα κινητά τηλέφωνα των συλληφθέντων, ένα εκ των οποίων φέρεται να χρησιμοποιήθηκε για τη βιντεοσκόπηση του 22χρονου μετά την επίθεση. Οι τρεις κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή ο 38χρονος για πυροβολισμούς σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρονος που πυροβόλησε σε ψιλικατζίδικο στην Κασσάνδρου Θεσσαλονίκης. Διώκεται για ληστρική κλοπή και οπλοκατοχή, ενώ απέδωσε τις πράξεις του στη μέθη και προβλήματα αλκοολισμού.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Έκλεισε ραντεβού για 20 ευρώ και την λήστεψε με βία

Συνελήφθη 22χρονος στη Θεσσαλονίκη για ληστεία σε βάρος 28χρονης, με την οποία είχε συμφωνήσει ερωτική συνεύρεση έναντι 20 ευρώ. Ο νεαρός της άσκησε βία και της άρπαξε τα χρήματα. Συνελήφθη μετά από αστυνομικές αναζητήσεις.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 47χρονου για αιματηρό περιστατικό στον Δενδροπόταμο

Συνελήφθη 47χρονος για συμμετοχή σε ένοπλο επεισόδιο στον Δενδροπόταμο, όπου τρεις άνδρες πυροβόλησαν 30χρονο με κυνηγετικό όπλο. Ο τραυματίας νοσηλεύεται στο Παπαγεωργίου, χωρίς κίνδυνο για τη ζωή του.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων για ληστείες πεζών στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερις ανήλικοι, ηλικίας 14-17 ετών, συνελήφθησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για ληστείες σε βάρος πεζών. Κατηγορούνται ότι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν χρήματα και κινητό από 42χρονο με απειλή βίας.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

31χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη για αλλεπάλληλες ληστείες και κλοπές

Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός στη Θεσσαλονίκη, που κατηγορείται για τρεις ληστείες και τρεις κλοπές μέσα σε λίγες μέρες. Εντοπίστηκε με κλεμμένη μοτοσικλέτα, προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη στη Θεσσαλονίκη για φθορά και διατάραξη δημοτικής υπηρεσίας

Ένας 35χρονος συνελήφθη το απόγευμα, καθώς το πρωί της Παρασκευής 21 Αυγούστου 2026 προξένησε ζημιές σε πόρτα Δημοτικής Υπηρεσίας και εξύβρισε τη φύλακα επειδή δεν του επετράπη η είσοδος.