ΓΔ: 2299.87 3.17% Τζίρος: 441.11 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Κτίριο ΓΑΔΑ Αστυνομία
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και η ελληνική σημαία στο κεντρικό κτίριο της αστυνομίας.

Κρατούμενος βρέθηκε νεκρός στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας

Αλλοδαπός κρατούμενος βρέθηκε νεκρός στα κρατητήρια της Ομόνοιας την Παρασκευή 27 Μαρτίου. Είχε διακομιστεί νωρίτερα σε νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας και επέστρεψε στα κρατητήρια, όπου και κατέληξε παρά τις προσπάθειες ανάνηψης.

Ένας αλλοδαπός κρατούμενος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Παρασκευής 27 Μαρτίου, στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Αστυνομικοί του τμήματος παρείχαν άμεσα πρώτες βοήθειες, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το πλήρωμα διαπίστωσε τον θάνατο του κρατουμένου κατά την άφιξή του.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο άνδρας είχε μεταφερθεί τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας σε νοσοκομείο, λόγω αδιαθεσίας. Εκεί υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και επέστρεψε στα κρατητήρια το πρωί.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώ στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα προσδιοριστούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «απογευματινές ώρες σήμερα (27 Μαρτίου 2026) στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας, αλλοδαπός κρατούμενος, ο οποίος τελούσε υπό διοικητική κράτηση, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του».

Αναφέρεται ακόμη ότι «άμεσα αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας παρείχαν πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β., το πλήρωμα του οποίου, κατά την άφιξή του, διαπίστωσε τον θάνατό του».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «την 01:30 ώρα της ίδιας ημέρας, ο θανών είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας, όπου υπεβλήθη σε ιατρικές εξετάσεις και επανεκλείσθη την 10:10 ώρα». Τα αποτελέσματα των εξετάσεων τέθηκαν υπόψη του ιατροδικαστή.

Η ΕΛΑΣ υπογραμμίζει ότι διενεργούνται όλες οι απαραίτητες δικονομικές και υπηρεσιακές ενέργειες, μεταξύ των οποίων και η φωτογράφηση του χώρου από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικός σε διαδήλωση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Δευτέρα η απολογία 54χρονου και συζύγου, άσκηση διώξεων

Προθεσμία να απολογηθούν τη Δευτέρα το μεσημέρι έλαβαν ο 54χρονος που πυροβόλησε στον 21χρονο στην Αμμουδάρα και η 56χρονη σύζυγός του. Αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες για ανθρωποκτονία, συνέργεια και οπλοχρησία.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Δύο ανήλικοι 12 και 14 ετών πίσω από 4 διακεκριμένες κλοπές

Δύο ανήλικοι, 12 και 14 ετών, ταυτοποιήθηκαν και κατηγορούνται για τέσσερις διακεκριμένες κλοπές σε επιχειρήσεις στη Ρόδο. Δικογραφία σχηματίστηκε και στους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγρίνιο: Τρεις συλλήψεις για οπαδική βία

Στο Αγρίνιο συνελήφθησαν τρεις άνδρες για αθλητική βία, τραυματισμό δύο νεαρών λόγω οπαδικών διαφορών και παραβίαση του νόμου περί όπλων. Οι δράστες εντοπίστηκαν κοντά στο σημείο ενώ άλλοι δύο συνεργοί αναζητούνται.
Κτίριο ΓΑΔΑ Αστυνομία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία σπείρας τηλεφωνικών απατών λογιστών

Η ΕΛΑΣ δημοσιοποίησε τα στοιχεία επτά ατόμων που, παριστάνοντας τηλεφωνικά λογιστές, εξαπατούσαν πολίτες σε όλη τη χώρα, αποσπώντας χρήματα και κοσμήματα. Το κέρδος τους εκτιμάται σε 1.292.039 ευρώ.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέθυμνο: Συνελήφθη ντόπιος για παραβίαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη 38χρονος στο Ρέθυμνο για παραβάσεις οπλοκατοχής, έπειτα από έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν πιστόλια, γεμιστήρες, φυσίγγια, κάλυκες και εξαρτήματα όπλων. Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο ειδικών αστυνομικών δράσεων.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέλλα: Έκλεψαν 100.000€ σε μετρητά και κοσμήματα από 77χρονο ως «λογιστές»

Ένας 77χρονος στα Γιαννιτσά κατήγγειλε ότι εξαπατήθηκε με τη μέθοδο του «λογιστή», παραδίδοντας σε άγνωστο 10.000 ευρώ και τιμαλφή αξίας 100.000 ευρώ, αφού προηγουμένως δέχτηκε σχετική τηλεφωνική κλήση.