ΓΔ: 2475.98 0.17% Τζίρος: 457.38 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Λιμάνι Μυτιλήνης όψη ημέρας
Φώτο: Shutterstock

Λέσβος: Κλειστές αύριο Δευτέρα οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Β. Αιγαίου

Με απόφαση του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, αύριο Δευτέρα 23 Μαρτίου, όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Λέσβου θα παραμείνουν κλειστές.

Με απόφαση του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας στη Λέσβο, πλην της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας και των οχημάτων, θα παραμείνουν κλειστές αύριο, Δευτέρα 23 Μαρτίου. Η απόφαση λαμβάνεται σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον κτηνοτροφικό κόσμο του νησιού.

Η πρωτοβουλία συνδέεται με τη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για αύριο στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, με αντικείμενο τις επιπτώσεις των μέτρων που εφαρμόζονται λόγω των κρουσμάτων αφθώδους πυρετού στη Λέσβο.

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν ο περιφερειάρχης, οι δήμαρχοι του νησιού, καθώς και εκπρόσωποι των συνεταιρισμών και των τυροκόμων, προκειμένου να εξεταστούν τρόποι στήριξης του πρωτογενούς τομέα και να αναζητηθούν λύσεις για τη διαχείριση της κρίσης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γαλλικό τρένο υψηλής ταχύτητας
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Σύσταση στους ευάλωτους να μην ταξιδεύουν λόγω καύσωνα

Ο επικεφαλής της SNCF κάλεσε τις ευάλωτες ομάδες να αποφύγουν τα ταξίδια με τρένο κατά τον καύσωνα, τονίζοντας τον κίνδυνο προβλημάτων λόγω υψηλών θερμοκρασιών που μπορούν να επηρεάσουν το σιδηροδρομικό δίκτυο.
Μάριος Θεμιστοκλέους πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΕΚΑΒ αποκτά 250 νέα ασθενοφόρα τους επόμενους μήνες

Ο υφυπουργός Υγείας, Μ. Θεμιστοκλέους, υπογράμμισε ότι ο στόλος των ασθενοφόρων έχει ενισχυθεί, με 250 νέα οχήματα να έρχονται, ενώ τόνισε τη μεγάλη ανταπόκριση για τις 1.131 θέσεις ιατρών, χάρη σε βελτιώσεις στους όρους εργασίας.
Θερμόμετρο με ήλιο
ΔΙΕΘΝΗ

Συναγερμός για καύσωνα σε 35 γαλλικά διαμερίσματα από αύριο

Η γαλλική μετεωρολογική υπηρεσία έθεσε 35 διαμερίσματα σε κόκκινο συναγερμό καύσωνα ενόψει της Γιορτής της Μουσικής, ενώ η κυβέρνηση απαγόρευσε το αλκοόλ στις σχετικές εκδηλώσεις των περιοχών αυτών για λόγους προστασίας.
Νίκος Παπανδρέου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παπανδρέου: Αλκοόλ, τσιγάρο και social media προκαλούν ίδιο εθισμό

Ο Νίκος Παπανδρέου ζήτησε στο Ευρωκοινοβούλιο άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση του εθισμού παιδιών και νέων στα social media, τονίζοντας ότι πρέπει να θεωρούνται εξίσου επιβλαβή με το αλκοόλ και το τσιγάρο.
Μέτε-Μάριτ Νορβηγίας κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας ανάρρωσε μετά από μεταμόσχευση πνεύμονα

Η πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ της Νορβηγίας υποβλήθηκε σε επιτυχημένη μεταμόσχευση πνεύμονα και θα μείνει στο νοσοκομείο για εβδομάδες, όπως αναφέρουν γιατροί του Όσλο. Η 52χρονη πάσχει από πνευμονική ίνωση από το 2018.
Μέτε-Μάριτ Νορβηγίας κοντινό
ΔΙΕΘΝΗ

Νορβηγία: Επιτυχής μεταμόσχευση πνεύμονα για την πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ

Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας Μέτε-Μάριτ υποβλήθηκε σε επιτυχημένη μεταμόσχευση πνεύμονα και αναρρώνει μετά τη διάγνωση πνευμονικής ίνωσης το 2018, μιας σπάνιας και μη αναστρέψιμης πνευμονικής νόσου.