ΓΔ: 2253.06 -1.14% Τζίρος: 338.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Πυροσβεστικό όχημα επιχειρεί
Φώτο: Shutterstock

Τρίκαλα: Τρεις νεκροί και δύο αγνοούμενοι από έκρηξη σε μπισκοτοβιομηχανία

Σοκαρισμένη η κοινωνία των Τρικάλων μετά τη φονική έκρηξη σε μπισκοτοβιομηχανία. Τρεις νεκροί, δύο αγνοούμενοι και επτά τραυματίες. Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια, ενώ 60 πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων η τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε μπισκοτοβιομηχανία της περιοχής. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τρεις εργαζόμενοι της πρωινής βάρδιας έχασαν τη ζωή τους, ενώ δύο ακόμη άτομα παραμένουν αγνοούμενα, όπως προκύπτει από τις έρευνες των αρμόδιων αρχών.

Οι σοροί των θυμάτων μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου θα διενεργηθούν νεκροψία και νεκροτομή για την ταυτοποίησή τους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επτά άτομα έχουν τραυματιστεί, ανάμεσά τους και ένας πυροσβέστης. Όλοι οι τραυματίες είναι σε καλή κατάσταση υγείας.

Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα συνολικά 60 άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, με 13 οχήματα, καταβάλλοντας προσπάθειες για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και τον εντοπισμό των αγνοουμένων.

Ο θόρυβος από την έκρηξη ήταν τόσο ισχυρός, που ακούστηκε ακόμη και σε γειτονικά χωριά, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εργαζόμενοι συμμετείχαν την Κυριακή σε εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρείας. Αυτή την ώρα, συγγενείς των θυμάτων βρίσκονται στον χώρο του συμβάντος, αναζητώντας ενημέρωση για την τύχη των αγαπημένων τους προσώπων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωτιά σε εργοστάσιο Βιολάντα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίκαλα: Προθεσμία μέχρι αύριο μεσημέρι για τον ιδιοκτήτη της Βιολάντα

Ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο στη 1 το μεσημέρι στον ανακριτή Τρικάλων, με εργαζόμενους να εκδηλώνουν τη στήριξή τους έξω από το δικαστικό μέγαρο.
Πυροσβέστες σε φωτιά
ΔΙΕΘΝΗ

Πολύνεκρη πυρκαγιά σε ελβετικό μπαρ: Ο διοικητής πυροσβεστικής καταθέτει

Ο επικεφαλής της πυροσβεστικής Κραν Μοντανά κατέθεσε ως μάρτυρας στην αστυνομία για τη φονική πυρκαγιά σε μπαρ, που άφησε 41 νεκρούς και 115 τραυματίες την Πρωτοχρονιά, πιθανόν λόγω σπινθήρων που άναψαν τον ηχομονωτικό αφρό της οροφής.
αστυνομία Πακιστάν όχημα
ΔΙΕΘΝΗ

Βομβιστική επίθεση στο Πακιστάν: 2 νεκροί και 17 τραυματίες έξω από αστυνομικό τμήμα

Τουλάχιστον δύο νεκροί, μεταξύ τους ένα παιδί, και 17 τραυματίες είναι ο απολογισμός βομβιστικής επίθεσης έξω από αστυνομικό τμήμα στη Χάιμπερ Παχτούνχβα του Πακιστάν. Η βόμβα ήταν τοποθετημένη σε μοτοσικλέτα.
Σημαία του Σουδάν
ΔΙΕΘΝΗ

Σουδάν: 28 νεκροί από επίθεση drone σε αγορά

Τουλάχιστον 28 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους σε αγορά του Βόρειου Κορντοφάν, στο Σουδάν, σύμφωνα με τη ΜΚΟ Emergency Lawyers. Το Κορντοφάν βρίσκεται στο επίκεντρο συγκρούσεων εδώ και τρία χρόνια.