ΓΔ: 1390.25 -0.88% Τζίρος: 130.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 DATA
Φωτο: Shutterstock

Προσωρινά ελεύθερος ο υπεύθυνος λειτουργίας του ξενοδοχείου στο Λιμνοχώρι

Στο εν λόγω ξενοδοχείο έπαθαν ομαδική δηλητηρίαση λόγω αναθυμιάσεων από το σύστημα θέρμανσης 14 άτομα, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά και ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Κοζάνης.

Προσωρινά ελεύθερος αφέθηκε από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας ο 53χρονος υπεύθυνος του ξενοδοχείου στο Αμύνταιο Φλώρινας, όπου σημειώθηκε μαζική δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία της προκαταρκτικής έρευνας και συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία από την αστυνομία και τις αρμόδιες αρχές.

Στον 53χρονο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη από αμέλεια. Ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου προσήλθε στο δικαστικό Μέγαρο λίγο μετά τις 10.30 π.μ. κι απολογήθηκε χωρίς παρουσία δικηγόρου. Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας έχει διατάξει έρευνα για τη διερεύνηση του συμβάντος και μετά την ολοκλήρωσή της δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή στις κατηγορίες των αδικημάτων.

Στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας οδηγήθηκε νωρίτερα σήμερα ο υπεύθυνος λειτουργίας της Ξενοδοχειακής μονάδας στο Λιμνοχώρι Φλώρινας στο οποίο έπαθαν ομαδική δηλητηρίαση λόγω αναθυμιάσεων από το σύστημα θέρμανσης 14 άτομα, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά και ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Κοζάνης.

Ο 53χρονος που λειτουργούσε το ξενοδοχείο, τα εγκαίνια λειτουργίας του οποίου έγιναν μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο, αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για τις συνθήκες που οδήγησαν στην ομαδική δηλητηρίαση 14 ατόμων καθώς και για το εάν η ξενοδοχειακή του μονάδα λειτουργούσε νόμιμα έχοντας εξασφαλίσει όλα τα απαραίτητα έγραφα λειτουργίας της.

Σταθερή αλλά σοβαρή κρίνεται η κατάσταση του 55χρονου, ο οποίος δηλητηριάστηκε από την διαρροή αερίου στο Ξενοδοχείο της Φλώρινας. Σήμερα (28/10) θα γίνει νέα αξονική τομογραφία από τους γιατρούς στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης ώστε να αξιολογηθεί εκ νέου η κατάστασή του. Αισιόδοξοι δηλώνουν οι συγγενείς του 55 χρόνου και παραμένουν, κοντά στον δικό τους άνθρωπο από χθες το απόγευμα που ήρθαν από την Πάτρα. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη απάτη ΦΠΑ 35 εκατ. με εμπλοκή επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης

Η Αρχή για το Ξέπλυμα φέρεται να έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας είχε υπό τον έλεγχό του εταιρείες – φαντάσματα σε Ελλάδα, Βουλγαρία και άλλες χώρες του εξωτερικού.