ΓΔ: 1390.25 -0.88% Τζίρος: 130.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 DATA
Φώτο: Shutterstock

Στο νοσοκομείο 14 άτομα μετά από διαρροή αερίου σε ξενοδοχείο στη Φλώρινα

Σύμφωνα με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Δημήτρη Τσαλικάκη, σε σοβαρότερη κατάσταση είναι ένας άνδρας που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Συνολικά 14 άτομα νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας μετά από διαρροή αερίου στο ξενοδοχείο όπου έμεναν στο Λιμνοχώρι Αμυνταίου Φλώρινας.

Σύμφωνα με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Δημήτρη Τσαλικάκη, σε σοβαρότερη κατάσταση είναι ένας άνδρας που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας νοσηλεύονται 9 άτομα και στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας 4 και όλοι αναμένεται να πάρουν εξιτήριο στη διάρκεια της ημέρας.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ηλικίας 53 ετών, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κοινώς επικίνδυνη βλάβη και για σωματική βλάβη από αμέλεια. 


 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ιδανικό για όλη τη χρονιά τουριστικό προορισμό εξελίσσονται τα Χανιά

Το γενικό κλίμα είναι αισιόδοξο καθώς τόσο οι ιδιωτικές επενδύσεις όσο και οι συνέργειες Φορέων με σκοπό την προβολή του τόπου, θα συνεχιστούν και θα επαυξηθούν βάσει σχεδιασμού, διατηρώντας κι επαυξάνοντας τη δυναμική του τουριστικού αγαθού.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διευκρινίσεις του υπουργείου Υγείας για τα self-test καρκίνου του παχέος εντέρου

To υπουργείο τονίζει ότι ανιχνεύουν την παρουσία αιμορραγίας στα κόπρανα, που αποτελεί βασικό παράγοντα κινδύνου για την εμφάνιση του καρκίνου του παχέος εντέρου. «Το self test δεν ανιχνεύει το αν ένας πολίτης έχει καρκίνο ή όχι», αναφέρει.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Παρουσίαση του έργου καταπολέμησης κουνουπιών στην ΕΕ

Όπως επισημαίνουν οι συνδιοργωτές του σεμιναρίου «μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, οι επόπτες δημόσιας υγείας συνέβαλαν σημαντικά στην εκρίζωση της ελονοσίας από την Ελλάδα».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κρήτη στα 10 καλύτερα μέρη της Ευρώπης για χειμερινές εμπειρίες

Στις υπόλοιπες θέσεις του καταλόγου του Lonely Planet βρίσκονται η Αλγκάρβε και η Μαδέιρα της Πορτογαλίας η Μάλτα, η Σικελία από Ιταλία, η Κύπρος, η Σεβίλλη, τα Κανάρια νησιά και οι Βαλεαρίδες νήσοι από Ισπανία και η παράκτια Τουρκία.