ΓΔ: 2246.82 -2.26% Τζίρος: 240.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ
Ασθενοφόρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας σε κεντρικό δρόμο.

Στο νοσοκομείο 14 άτομα μετά από διαρροή αερίου σε ξενοδοχείο στη Φλώρινα

Σύμφωνα με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Δημήτρη Τσαλικάκη, σε σοβαρότερη κατάσταση είναι ένας άνδρας που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Συνολικά 14 άτομα νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας μετά από διαρροή αερίου στο ξενοδοχείο όπου έμεναν στο Λιμνοχώρι Αμυνταίου Φλώρινας.

Σύμφωνα με τον διοικητή της 3ης ΥΠΕ, Δημήτρη Τσαλικάκη, σε σοβαρότερη κατάσταση είναι ένας άνδρας που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας νοσηλεύονται 9 άτομα και στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας 4 και όλοι αναμένεται να πάρουν εξιτήριο στη διάρκεια της ημέρας.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ηλικίας 53 ετών, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κοινώς επικίνδυνη βλάβη και για σωματική βλάβη από αμέλεια. 


 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κτήριο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
ΔΙΕΘΝΗ

Η Κομισιόν για το κρουαζιερόπλοιο MV Hondius: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας

Η Κομισιόν διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας μετά το ξέσπασμα χανταϊού στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius. Εξειδικευμένοι φορείς παρακολουθούν στενά την κατάσταση και πραγματοποιούνται συνεχείς συσκέψεις με εμπλεκόμενες χώρες.
Μάσκες FFP2 πάνω σε τραπέζι
ΔΙΕΘΝΗ

Ανησυχία στα Κανάρια για καραντίνα λόγω κρουαζιερόπλοιου με χανταϊό

Η άφιξη του κρουαζιερόπλοιου MV Hondius με επιδημία χανταϊού στην Τενερίφη, παρά τις αντιρρήσεις της τοπικής κυβέρνησης, ξυπνά μνήμες καραντίνας στους κατοίκους των Καναρίων, θυμίζοντας τις μέρες της covid-19.
Παραλία Τενερίφης πανόραμα
ΔΙΕΘΝΗ

Κανάριοι Νήσοι: Αντίθετη η Περιφέρεια στο ελλιμενισμό του κρουαζιερόπλοιου με επιδημία χανταϊού

Η κυβέρνηση των Κανάριων Νησιών διαφωνεί με το να δέσει κρουαζιερόπλοιο με επιδημία χανταϊού στην Τενερίφη, καθώς απουσιάζουν τεχνικά κριτήρια και επαρκείς πληροφορίες για την ασφάλεια, σύμφωνα με τον Φερνάντο Κλαβίχο.
Ναυαγοσωστές
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πνιγμοί στην Ελλάδα: Η αθόρυβη κρίση στις παραλίες της χώρας

Παρά τη μεγάλη ακτογραμμή και τα πολλά νησιά που προσφέρουν ευκαιρίες αναψυχής, η Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα πνιγμών, με δεκάδες ανθρώπους να χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους στη θάλασσα, ακόμα και κατά το κολύμπι.