ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:24:38 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, τοπικά μέτριοι άνεμοι στα πελάγη, θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες σε Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Σποράδες και τις θερμές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, με τοπικούς όμβρους στα ορεινά της Κεντρικής Στερεάς, της Πελοποννήσου, της Ηπείρου και της Θράκης.

Παρόμοιο καιρό με ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια τμήματα του νομού περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28 έως 35 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά τμήματα θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 16 έως 32 βαθμούς), 23 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 37 βαθμούς), 21 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Νοτιοανατολική Πελοπόννησο έως 37 βαθμούς), 24 έως 35 βαθμούς στις Κυκλάδες και από 20 έως 34 βαθμούς στην Κρήτη, 25 έως 36 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 25 έως 33 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο θερμότερος Ιούλιος των τελευταίων 80 ετών ήταν ο φετινός στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο φετινός Ιούλιος στην Ελλάδα χαρακτηρίστηκε από μεγάλα διαστήματα με υψηλές τιμές θερμοκρασίας για πολλές ημέρες, ξεπερνώντας και τα επίπεδα του Ιούλιου του 2012.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γενικά αίθριος καιρός με νεφώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 29 έως 34-35 βαθμούς.
Kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίθριος καιρός αρχικά με κάποιες νεφώσεις και καταιγίδες από το απόγευμα

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 29 έως 37-38 βαθμούς.
kausonas-zesti-kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας και ανέμους έως 6 μποφόρ

Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ.