ΓΔ: 1430.9 -2.95% Τζίρος: 118.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Kairos
Φωτο: Shutterstock

Αίθριος καιρός αρχικά με κάποιες νεφώσεις και καταιγίδες από το απόγευμα

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 29 έως 37-38 βαθμούς.

Αίθριος καιρός γενικά με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά. Άνεμοι έως 4-5 μποφόρ στα πελάγη. Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 4 Αυγούστου 2024 αναμένεται αίθριος καιρός γενικά με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 17 έως 34 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 17 έως 37-38, στη Θεσσαλία από 17 έως 38, στην Ήπειρο από 16 έως 35 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 16 έως 39-40 βαθμούς, στα Επτάνησα από 17 έως 35-37 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 19 έως 34-36 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 37-38 βαθμούς Κελσίου.

Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 και τοπικά στο Νότιο Ιόνιο έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε αίθριο γενικά καιρό με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 29 έως 37-38 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αίθριο καιρό με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή και καταιγίδες μετά τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 28 έως 35-36 βαθμούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kausonas-zesti-kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας και ανέμους έως 6 μποφόρ

Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ.
Kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίθριος καιρός, μικρή άνοδος της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 6-7 μποφόρ

Αίθριος καιρός γενικά με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή και καταγίδες στα βορειοανατολικά τις απογευματινές ώρες. Πολύ υψηλή και τοπικά ακραία επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών στα ανατολικά και νότια της χώρας.
businessdaily-Kairos-Kaysonas-Zesti
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιοφάνεια και έντονη ζέστη σήμερα με λίγες νεφώσεις στα ηπειρωτικά

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά τμήματα του νομού έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 37 βαθμούς.