ΓΔ: 1404.26 0.27% Τζίρος: 128.35 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Κλείνει το καθημερινό φύλλο της Αυγή, συνεχίζεται η κυριακάτικη έκδοση

Οι εργαζόμενοι έχουν συγκαλέσει συνέλευση για το απόγευμα στα γραφεία της εφημερίδας. «Κλείνει από αύριο το καθημερινό φύλλο της Αυγής. Ως εκ τούτου, καλούμε συνέλευση σήμερα στις 7μμ στα γραφεία της εφημερίδας».

Το κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της εφημερίδας «Η Αυγή» ανακοινώθηκε στους εργαζόμενους της εφημερίδας νωρίς το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έκδοση της κυριακάτικης έκδοσης της Αυγής θα συνεχιστεί κανονικά, όπως κανονικά θα λειτουργεί και το site της Αυγής.

Οι εργαζόμενοι έχουν συγκαλέσει συνέλευση για το απόγευμα στα γραφεία της εφημερίδας. «Μόλις μας ανακοινώθηκε ότι με απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος, κλείνει από ΑΥΡΙΟ το καθημερινό φύλλο της ΑΥΓΗΣ. Ως εκ τούτου, καλούμε συνέλευση σήμερα στις 7μμ στα γραφεία της εφημερίδας, προκειμένου να οργανώσουμε τη συλλογική μας αντίδραση. Στη συνέλευση θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι των σωματείων μας», αναφέρεται στο κάλεσμα τους για τη συνέλευση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΣΗΕΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΣΗΕΑ: Διαμαρτυρία για την αναστολή της καθημερινής έκδοσης της ΑΥΓΗΣ

«Ανάλογες προσπάθειες είχαν γίνει και κατά το παρελθόν αλλά συνάντησαν τη σθεναρή αντίδραση των εργαζομένων και τα όποια σχέδια αναστολής της έκδοσης ματαιώθηκαν» τονίζεται στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.
ergasia-symfwnia-douleies
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΚΠΑ: Οδηγός επαγγελματικού προσανατολισμού σε περιβάλλον κρίσεων

Στο πλαίσιο αυτό, το Εργαστήριο Συμβουλευτικής Επιστήμης και Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Αθηνών δημιούργησε έναν νέο οδηγό με τίτλο: «Επαγγελματικός Προσανατολισμός & Διαχείριση Κρίσεων».
ypologistis-ergasia-matia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εργασία σε νυχτερινές βάρδιες αυξάνει τον κίνδυνο καρδιακής αρρυθμίας

Οι γυναίκες εργαζόμενες τα βράδια βρέθηκαν να είναι πιο επιρρεπείς από ό,τι οι άνδρες στον κίνδυνο αρρυθμίας της καρδιάς. Ο κίνδυνος για τις πρώτες είναι αυξημένος έως κατά 64% σε σχέση με όσες δουλεύουν μόνο τη μέρα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΓΣΕΕ στηρίζει τους εργαζομένους στην εταιρία «Ελληνικός Χρυσός»

«Με τη μετενέργεια της ισχύουσας σύμβασης να λήγει σε λίγες ημέρες, οι εργαζόμενοι δίνουν έναν δίκαιο αγώνα για τη διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων τους» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.