ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:03
Ζυγαριά δικαιοσύνης ξύλινη σφύρα

Παραδόθηκε ο Απ. Λύτρας και θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα 

Ο ποινικολόγος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα και στη συνέχεια αναμένεται να προφυλακιστεί καθώς οι περιοριστικοί όροι δεν υπάρχουν πια.

Παραδόθηκε πριν από λίγο ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης προκειμένου να οδηγηθεί στην φυλακή, καθώς σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε με την σύζυγο του τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ο ποινικολόγος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης και αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα και στη συνέχεια αναμένεται να προφυλακιστεί καθώς οι περιοριστικοί όροι δεν υπάρχουν πια, έχουν αντικατασταθεί με προσωρινή κράτηση.

Η αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση που ζητήθηκε από το θύμα του ξυλοδαρμού μέσω του δικηγόρου της Θέμη Σοφού από την ανακρίτρια, έγινε δεκτή καθώς το βράδυ της Τρίτης υπήρξε επεισοδιακή επίσκεψη συγγενικών προσώπων του Απόστολου Λύτρα στο σπίτι του στον Γέρακα και απειλές σε βάρος της συζύγου του, η οποία διαμένει εκεί μετά την άγρια κακοποίηση της.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Εντοπισμός διεθνούς κυκλώματος κακοποίησης, οκτώ συλλήψεις

Οκτώ συλλήψεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για διεθνές δίκτυο ανδρών που νάρκωναν και κακοποιούσαν σεξουαλικά γυναίκες. Η υπόθεση θυμίζει εκείνη της Ζιζέλ Πελικό στη Γαλλία. Παρόμοια κρούσματα εντοπίζονται σε Ευρώπη, Γερμανία και Ολλανδία.
Τάκης Θεοδωρικάκος ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωρικάκος: Η αστυνομία θα βρει τους δράστες της δολοφονίας

Ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος καταδίκασε τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα στη Θεσσαλονίκη, εκφράζοντας συμπαράσταση στα στελέχη της ΝΔ και τονίζοντας ότι δεν υπάρχει χώρος για τρομοκρατία στην Ελλάδα.
Κελί φυλακής
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Παναμάς προχωρά στην κατασκευή νέας φυλακής υψίστης ασφαλείας

Ο πρόεδρος του Παναμά ανακοίνωσε τη δημιουργία φυλακής υψίστης ασφαλείας για τα ηγετικά στελέχη συμμοριών, με στόχο την αυστηροποίηση του σωφρονιστικού συστήματος και την αποτροπή εγκληματικής δράσης μέσα από τις φυλακές.
Αστυνομική κορδέλα εγκλήματος
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Έρευνα για δύο αστυνομικούς στην υπόθεση Χένρι Νόβακ

Το εποπτικό όργανο της βρετανικής αστυνομίας ερευνά δύο αστυνομικούς για τον τρόπο που χειρίστηκαν τη σύλληψη του 18χρονου Χένρι Νόβακ, ο οποίος βρέθηκε μαχαιρωμένος και ψυχορραγούσε στο Σαουθάμπτον, προκαλώντας αντιδράσεις.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: 50χρονος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία 18χρονης για βιασμό

Συνελήφθη 50χρονος στην Χερσόνησο μετά από καταγγελία 18χρονης Βρετανίδας για βιασμό σε ξενοδοχείο. Οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν άμεσα τον δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κατηγορίες σε τρία άτομα για σεξουαλικά εγκλήματα

Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε υποθέσεις βιασμού, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφίας ανηλίκων στην Καλαμαριά. Κατηγορούνται δύο Έλληνες, 20 και 42 ετών, και ένας 41χρονος αλλοδαπός, με αφορμή περιστατικά σε βάρος ανήλικου.