ΓΔ: 1480.52 1.10% Τζίρος: 60.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:14:13 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Πηγή: Shutterstock

Έκρηξη και πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά, μήνυμα 112

Στο σημείο επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 14 οχήματα, το μήνυμα από το 112 καλεί τους κατοίκους να παραμείνουν στις οικίες τους με κλειστά τα παράθυρα.

Έκρηξη έχει σημειωθεί σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την πυροσβεστική πρόκειται για εργοστάσιο κατασκευής ανοξείδωτων οικιακών σκευών επί της οδού Αιγιδών στο Πανόραμα Κηφισιάς.

Λίγο μετά τις 16:00, μέσω του 112 εστάλη μήνυμα στους πολίτες που τους καλεί να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα. Στο σημείο επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 14 οχήματα, ωστόσο οι δυνάμεις ενισχύονται συνεχώς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Αρσάκειο Ροδόπης που ξέσπασε το μεσημέρι

Επίσης, στην πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα στα Αμπελάκια Ροδόπης δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ενεργό μέτωπο, αλλά το σύνολο των δυνάμεων που συμμετέχουν στο έργο της κατάσβεσης συνεχίζουν να επιχειρούν.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλύτερη εικόνα στην πυρκαγιά στη Θεσσαλονίκη - Έσβησε η φωτιά στην Τζια

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πύραρχος Βασίλης Βαθρακογιάννης ανέφερε πως η φωτιά στη Θέρμη Θεσσαλονίκης αποτελεί την τρίτη κατά σειρά τις τελευταίες ημέρες στην ίδια περιοχή.
Fotia, Foties, Pyrkagia, Pyrkagies
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στο Σοφικό Κορινθίας, υψηλός κίνδυνος σήμερα

Όλο το βράδυ οι πυροσβεστικές δυνάμεις έδιναν μάχη για να περιορίσουν λίγες διάσπαρτες εστίες καθώς και να αποτρέψουν τυχόν αναζωπυρώσεις. Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται σήμερα.