ΓΔ: 1407.03 -0.97% Τζίρος: 71.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
businessdaily-Melissanidis
Φωτο: Nick Paleologos/ SOOC

ΑΕΚ: Αποχωρεί ο Μελισσανίδης, νέος ιδιοκτήτης ο εφοπλιστής Μ. Ηλιόπουλος

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, ανήκει στην νέα γενιά Ελλήνων εφοπλιστών που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στα δεξαμενόπλοια, ενώ πλέον είναι ιδιαίτερα ενεργός στην ελληνική ακτοπλοΐα και την κρουαζιέρα. 

Στον ιδιοκτήτη της Seajets, Μάριο Ηλιόπουλο παραδίδει τα ηνία της ομάδας της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά από ανακοίνωσή του το πρωί της Δευτέρας 10/06 καθώς σύμφωνα με την επίσημη δήλωσή του, έφτασε η ώρα να αποχωρήσει από την ομάδα.

Συγκεκριμένα στη δήλωσή του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρει για την νέα ημέρα στο στρατόπεδο της ΑΕΚ «παραδίδω τα ηνία στον εφοπλιστή κ . Μάριο Ηλιόπουλο, τον οποίο θα σας παρουσιάσω σήμερα το απόγευμα στις 16.00 στην Αίθουσα Τύπου του γηπέδου και παραμένω ένας απλός στρατιώτης του μεγαλείου της ΑΕΚ. Ανάμεσά σας! Θα σας ευγνωμονώ αιώνια για όσα ζήσαμε μαζί! Ζήτω η ΑΕΚ»

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Ένωσης κάνει λόγο για μια δύσκολη απόφαση, αλλά και για το γεγονός πως αφήνει την ΑΕΚ πιο δυνατή και πιο ισχυρή από ποτέ. «Η ΑΕΚ είναι η 100χρονη ένδοξη ιστορία της, μία ιστορία γεμάτη από αγώνες ενός ξεριζωμένου λαού που ρίζωσε στη νέα του πατρίδα κάτω από το έμβλημα του Δικέφαλου Αετού. Ενός λαού που θα είναι για πάντα υπερήφανος για τις καταβολές του και θα έχει ως βίωμα ζωής το ''Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ''».

Ποιος είναι ο Μάριος Ηλιόπουλος

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, ανήκει στην νέα γενιά Ελλήνων εφοπλιστών που ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στα δεξαμενόπλοια, ενώ πλέον είναι ιδιαίτερα ενεργός στην ελληνική ακτοπλοΐα και την κρουαζιέρα. 

Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία της VesselsVaue, η εταιρεία διαθέτει έναν στόλο 34 πλοίων – στη συντριπτική πλειονότητα ταχύπλοα -  με την αξία στόλου να αποτιμάται στα 200 εκατ. δολάρια, χωρίς ωστόσο να συμπεριλαμβάνονται όλα τα πλοία της ακτοπλοΐας. 

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει αποχωρήσει εδώ και δύο χρόνια από τον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, αφού ήρθε σε σύγκρουση με τη διοίκηση του Συνδέσμου και κυρίως με τον όμιλο Attica και με δική του πρωτοβουλία έχει ιδρύσει νέου Συνδέσμου Ταχυπλόων και Κρουαζιερόπλοιων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση πτήσεων ελικοπτέρων και drone στην Αττική λόγω τελικού UEFA

Η οδηγία απαγόρευσης έχει ισχύ από την 14.00 ώρα της 29 Μαΐου 2024 έως και την 06.00 ώρα της επόμενης μέρας και καλύπτει περιοχή του λεκανοπεδίου της Αττικής στην οποία περιλαμβάνονται τα σημεία όπου θα διεξαχθεί η αθλητική διοργάνωση.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ετοιμότητα του ΕΚΑΒ για την υγειονομική κάλυψη στον τελικό της UEFA

Στην ευρύτερη περιοχή διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα θα επιχειρούν, πέντε ασθενοφόρα οχήματα, δύο Κινητές Ιατρικές Μονάδες (ΚΙΜ) καθώς και τέσσερις μοτοσικλέτες της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης του ΕΚΑΒ.