ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:23:52 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Intrakat

Intrakat: Με εντατικούς ρυθμούς τα έργα αποκατάστασης στην περιοχή του Ισθμού

Mε την συνδρομή ειδικών μηχανημάτων συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες στην αερογέφυρα στην περιοχή του Ισθμού που καταστράφηκε από την πυρκαγιά σε βυτιοφόρο όχημα.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες εξειδικευμένου προσωπικού της INTRAKAT με την συνδρομή ειδικών μηχανημάτων στην αερογέφυρα στην περιοχή του Ισθμού που καταστράφηκε από την πυρκαγιά σε βυτιοφόρο όχημα, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι η IΝΤΡΑΚΑΤ ανταποκρίθηκε άμεσα σε επείγουσα έκκληση του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας Σαββάτου, η εταιρεία μετακίνησε εξειδικευμένα συνεργεία και μηχανήματα έργου στο σημείο και από τις 05.30 π.μ. χθες Σάββατο ξεκίνησε την κατεδάφιση της γέφυρας, η οποία ολοκληρώθηκε σε 12 μόνο ώρες (αργά χθες απόγευμα).

Στις 21:00 χθες Σάββατο ξεκίνησε η αποκομιδή των μπάζων (πέτρες, μπετό, σίδερα κλπ) που δημιουργήθηκαν από την κατεδάφιση και σήμερα το πρωί (Κυριακή) ξεκίνησε ο καθαρισμός και το φρεζάρισμα του οδοστρώματος ώστε να είναι έτοιμο για τις τελικές εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Τα συνεργεία της INTRAKAT εργάζονται πυρετωδώς όλο το 24ώρο ώστε να δοθεί η Εθνική Οδός στην κυκλοφορία το συντομότερο δυνατόν.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ίος: Το νησί που έχει τις καλύτερες παραλίες για τους Ιταλούς

Το νησί αναδεικνύεται «πρωταθλήτρια» με την παραλία Μαγγανάρι που προσφέρεται για θαλάσσια σπορ, διασκέδαση ή απομόνωση και διανθίζεται με μια σειρά από μικρούς κολπίσκους οι οποίοι σχηματίζουν ένα μοναδικό φωτογενές τοπίο.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο στις Π.Ε Χανίων, Λακωνίας και σε Κύθηρα

Η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr) του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες.