ΓΔ: 1407.03 -0.97% Τζίρος: 71.88 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Απαγόρευση πτήσεων ελικοπτέρων και drone στην Αττική λόγω τελικού UEFA

Η οδηγία απαγόρευσης έχει ισχύ από την 14.00 ώρα της 29 Μαΐου 2024 έως και την 06.00 ώρα της επόμενης μέρας και καλύπτει περιοχή του λεκανοπεδίου της Αττικής στην οποία περιλαμβάνονται τα σημεία όπου θα διεξαχθεί η αθλητική διοργάνωση.

Στην έκδοση ΝΟΤΑΜ προχώρησε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, μετά από αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία απαγορεύονται οι πτήσεις ελικοπτέρων και ελαφρού τύπου ιπτάμενων μέσων (drones κλπ), για λόγους ασφαλείας στο πλαίσιο διεξαγωγής του τελικού UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE.

Η οδηγία απαγόρευσης έχει ισχύ από την 14.00 ώρα της 29 Μαΐου 2024 έως και την 06.00 ώρα της επόμενης μέρας και καλύπτει περιοχή του λεκανοπεδίου της Αττικής, στην οποία περιλαμβάνονται τα σημεία όπου θα διεξαχθεί η αθλητική διοργάνωση καθώς και σχετικές με αυτή εκδηλώσεις.

Της απαγόρευσης εξαιρούνται οι ειδικές και κρατικές πτήσεις και σε ύψος όχι μικρότερο των 5.000 ποδών πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

police-astynomia-nea-smyrni
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από 400 προσαγωγές για την δολοφονία του Γ. Λυγγερίδη

«Προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική οργάνωση, αποτελούμενη από 158 μέλη, τα οποία, τουλάχιστον από το 2019, τελούσαν κακουργηματικές και πλημμεληματικές αξιόποινες πράξεις» είπε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Μάλλιος.
Astynomia-Police
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαφιόζικο χτύπημα στο Ψυχικό, άνδρας πυροβολήθηκε τουλάχιστον 20 φορές

Ο δράστης πυροβόλησε σε δύο δόσεις, σε μία από τις πιο πολυσύχναστες οδούς του Νέου Ψυχικού. Το θύμα είναι τοπογράφος μηχανικός, ο οποίος αναλάμβανε μεγάλα project σε Μύκονο, Πάρο και Ίο.
businessdaily-Astynomia-DIAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροβόλησαν και σκότωσαν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του στο Ψυχικό

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί συνέλεξαν οχτώ κάλυκες. Η επίθεση έγινε από άτομο που επέβαινε σε δίκυκλο στην 25ης Μαρτίου.