ΓΔ: 2019.26 -0.69% Τζίρος: 265.39 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Dikastiria
Πηγή: Shutterstock

Για ανθρωποκτονία διώκονται οι γονείς του νεογνού που βρέθηκε νεκρό στην Βραυρώνα

Ο Εισαγγελέας απήγγειλε την ίδια κατηγορία που βαρύνει πλέον τον πατέρα, με καταγωγή από το Νεπάλ και σε βάρος της μητέρας του νεογνού, η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη.

Την Τρίτη θα απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή ο πατέρας του νεογνού, που εντοπίστηκε νεκρό μέσα σε σακούλα σε χωματερή της Βραυρώνας, κατηγορούμενος για τετελεσμένη ανθρωποκτονία από κοινού.

Ο Εισαγγελέας απήγγειλε την ίδια κατηγορία που βαρύνει πλέον τον πατέρα, με καταγωγή από το Νεπάλ και σε βάρος της μητέρας του νεογνού, η οποία νοσηλεύεται φρουρούμενη. Ο κατηγορούμενος μετά την δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία του.

Ο δικαστικός λειτουργός αναμένει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για την υπόθεση, το οποίο και θα δώσει απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του νεογνού. Κυρίως θα απαντήσει στο κρίσιμο ζήτημα ως προς αν το νεογνό γεννήθηκε ή όχι ζωντανό, θέμα που θα κρίνει και την κατηγορία που θα αποδοθεί τελικά στους δύο γονείς οι οποίοι σε αυτήν την φάση είναι αντιμέτωποι με κακούργημα.

Ο κατηγορούμενος πατέρας του νεογνού, που φέρεται να ομολόγησε ότι το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων, φαίνεται να ισχυρίζεται πως το νεογνό γεννήθηκε νεκρό.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 32χρονου για σεξουαλική παρενόχληση και εμπρησμό σε Αιγάλεω-Υμηττό

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε 32χρονο αλλοδαπό στο Αιγάλεω για σεξουαλική παρενόχληση δύο ανηλίκων και μιας γυναίκας. Συνδέεται και με την πυρκαγιά στον Υμηττό· ερευνάται εμπλοκή του σε άλλους εμπρησμούς.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή τρεις Αλβανοί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και όπλα στην Πυλαία

Στη φυλακή οδηγήθηκαν τρεις άνδρες αλβανικής καταγωγής για απόπειρα ανθρωποκτονίας 25χρονου στην Πυλαία και συμμετοχή σε κύκλωμα ναρκωτικών, με όπλα και μεγάλες ποσότητες κάνναβης.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Ελεύθεροι με όρους δύο κατηγορούμενοι για την εγκληματική οργάνωση

Δύο ακόμη κατηγορούμενοι για την υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης στα Χανιά αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ανεβάζοντας σε πέντε τον συνολικό αριθμό των αποφυλακισθέντων.