ΓΔ: 2059.39 -0.75% Τζίρος: 209.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Θερμόμετρο υψηλής θερμοκρασίας
Φωτο: Pixabay

Βελτιωμένος καιρός με αραιές νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26-27 βαθμούς.

Αίθριος γενικά καιρός με τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα για τοπικές βροχές στα βόρεια ορεινά. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 5 μποφόρ. Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 7 Μαΐου 2024 αναμένεται αίθριος γενικά καιρός με τοπικές και παροδικές νεφώσεις. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές και καταιγίδες στα βόρεια ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 6 έως 25 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 7 έως 28, στην Ήπειρο από 5 έως 23 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τμήματα από 5 έως 27-28 βαθμούς, στα Επτάνησα από 10 έως 24-25, στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 10 έως 25-26 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27 βαθμούς Κελσίου.

Στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι γενικά άνεμοι με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν γενικά δυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι δυτικών γενικά διευθύνσεων με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26-27 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καιρός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2025

Για τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2025 προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες, με τοπικές βροχές αρχικά σε Θράκη και πιθανόν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία σε Ιόνιο, Ήπειρο, Δυτική Στερεά.
Πλημμυρισμένο ποτάμι
ΔΙΕΘΝΗ

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη Γένοβα και τις γύρω περιοχές

Ισχυρή κακοκαιρία στη Γένοβα προκάλεσε κατάρρευση τείχους πάρκου, ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και στο λιμάνι, καθώς και καταστροφή στέγης δημοτικής επιχείρησης, χωρίς τραυματισμούς. Σε ετοιμότητα οι αρχές.
Ήλιος, Καιρός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2025

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς που σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς.