ΓΔ: 2059.39 -0.75% Τζίρος: 209.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Σύννεφα στον ουρανό
Σύννεφα και ουρανός κατά τη διάρκεια δειλινού, με εναλλαγή φωτισμών και χρωμάτων.

Ηλιοφάνεια με λίγες παροδικές νεφώσεις και άνοδος της θερμοκρασίας

Λίγες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Πρόσκαιρες βροχές μετά το μεσημέρι κυρίως στα δυτικά και βορειοανατολικά ορεινά. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται αρχικά λίγες νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρας οι νεφώσεις παροδικά θα αυξηθούν και είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και βορειοανατολικά ορεινά και σε νησιωτικά τμήματα του Βορειοανατολικού Αιγαίου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 19 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 7 έως 23, στην Ήπειρο από 7 έως 21 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 7 έως 24, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 23-24 βαθμούς, στα Επτάνησα από 10 έως 22 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 12 έως 22-24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι σε ολόκληρη τη χώρα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ στα χερσαία τμήματα και στο Ιόνιο και 4-6 μποφόρ στο Αιγαίο. Δυτικό ρεύμα με εντάσεις 5-6 μποφόρ θα επικρατήσει και στον Κορινθιακό.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ, ενώ στα δυτικά τμήματα του νομού οι εντάσεις των ανέμων θα φτάνουν τοπικά τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22-23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 22 βαθμούς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καιρός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2025

Για τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2025 προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες, με τοπικές βροχές αρχικά σε Θράκη και πιθανόν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία σε Ιόνιο, Ήπειρο, Δυτική Στερεά.
Πλημμυρισμένο ποτάμι
ΔΙΕΘΝΗ

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη Γένοβα και τις γύρω περιοχές

Ισχυρή κακοκαιρία στη Γένοβα προκάλεσε κατάρρευση τείχους πάρκου, ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και στο λιμάνι, καθώς και καταστροφή στέγης δημοτικής επιχείρησης, χωρίς τραυματισμούς. Σε ετοιμότητα οι αρχές.
Ήλιος, Καιρός
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο, Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2025

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς που βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς που σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς.