ΓΔ: 2033.23 -1.18% Τζίρος: 184.80 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Αραιά σύννεφα πρωινής κακοκαιρίας
Σύννεφα στον ουρανό, συνοδευόμενα από διαστήματα ηλιοφάνειας, προβλέπει η αυριανή πρόγνωση καιρού.

Νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας με αύξηση των θερμοκρασιών

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις αλλά και μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας αναμένονται τη Δευτέρα 22 Απριλίου 2024. Άνοδος της θερμοκρασίας, κυρίως στα δυτικά και νότια. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Νότιο Αιγαίο. Πιο αναλυτικά, αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα παρουσιάσουν σταδιακή αύξηση από νότια προς βόρεια.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 7 έως 20, στην Ήπειρο από 5 έως 23, στη Θεσσαλία από 9 έως 19, στη Στερεά από 8 έως 21, στην Πελοπόννησο από 8 έως 26, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 23, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και στις Κυκλάδες από 12 έως 21, στα Δωδεκάνησα από 14 έως 22 και στην Κρήτη από 13 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως σταδιακά θα στραφούν σε ανατολικούς ίδιας έντασης. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα νότια 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις αλλά και μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν ανατολικοί 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται νεφώσεις από το μεσημέρι κι έπειτα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους 2 έως 4 μποφόρ ενώ προς το βράδυ θα γίνουν ανατολικοί έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2025

Τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τις μεσημεριανές ώρες οι νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας όμβρους.
Ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2025

Tην Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τις μεσημεριανές ώρες οι νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας όμβρους, κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2025

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα. Όμβροι σε ορεινά ηπειρωτικά τμήματα. Πτώση της θερμοκρασίας. Τοπικά ισχυροί βόρεια άνεμοι στο Αιγαίο. Ελαφρώς αυξημένες συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης.