ΓΔ: 2505.37 0.97% Τζίρος: 303.51 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Χειροπέδες σε χέρια άνδρα
Σύλληψη και χειροπέδες σε σπείρα.

Συνελήφθη 30χρονος για εκδικητική πορνογραφία και βιασμό 44χρονης

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο άντρας, κατείχε φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές του με 44χρονη, τις οποίες είχε αναρτήσει σε κλειστές ομάδες πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης.

Στο πλαίσιο του αυτοφώρου, συνελήφθη στον Πειραιά, το πρωί της περασμένης Πέμπτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ραφήνας - Πικερμίου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 30χρονος Ρουμάνος, κατηγορούμενος για εκδικητική πορνογραφία κατ' εξακολούθηση, βιασμό, απειλή, εξύβριση, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο άντρας, κατείχε φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές του με 44χρονη, τις οποίες είχε αναρτήσει σε κλειστές ομάδες πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Όταν η γυναίκα του ζήτησε να αφαιρέσει το υλικό, ο 30χρονος άρχισε να την απειλεί και να την εξυβρίζει, ενώ παράλληλα διατηρούσε τις φωτογραφίες στην πλατφόρμα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας - Πικερμίου ταυτοποίησαν τον κατηγορούμενο ως χρήστη του προφίλ που αναρτούσε τις φωτογραφίες και σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν: Σιδερογροθιά, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, αναδιπλούμενος σουγιάς, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1 γραμμαρίου, το χρηματικό ποσό των 1.570 ευρώ και ένας φορητός υπολογιστής, τον οποίο χρησιμοποιούσε για την ανάρτηση του συγκεκριμένου υλικού. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπιγκ Μπεν και σημαία
ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Εντοπισμός διεθνούς κυκλώματος κακοποίησης, οκτώ συλλήψεις

Οκτώ συλλήψεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για διεθνές δίκτυο ανδρών που νάρκωναν και κακοποιούσαν σεξουαλικά γυναίκες. Η υπόθεση θυμίζει εκείνη της Ζιζέλ Πελικό στη Γαλλία. Παρόμοια κρούσματα εντοπίζονται σε Ευρώπη, Γερμανία και Ολλανδία.
Κελί φυλακής
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Παναμάς προχωρά στην κατασκευή νέας φυλακής υψίστης ασφαλείας

Ο πρόεδρος του Παναμά ανακοίνωσε τη δημιουργία φυλακής υψίστης ασφαλείας για τα ηγετικά στελέχη συμμοριών, με στόχο την αυστηροποίηση του σωφρονιστικού συστήματος και την αποτροπή εγκληματικής δράσης μέσα από τις φυλακές.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: 31χρονος συνελήφθη με κοκαΐνη, ροζ κοκαΐνη και κάνναβη

Στη Μύκονο συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και παράνομη διαμονή. Κατασχέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη, χρήματα και κινητά, ενώ οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κατηγορίες σε τρία άτομα για σεξουαλικά εγκλήματα

Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε υποθέσεις βιασμού, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφίας ανηλίκων στην Καλαμαριά. Κατηγορούνται δύο Έλληνες, 20 και 42 ετών, και ένας 41χρονος αλλοδαπός, με αφορμή περιστατικά σε βάρος ανήλικου.
Σημαία Νιγηρίας κυματίζει
ΔΙΕΘΝΗ

Ένοπλη επίθεση σε σχολείο στη Νιγηρία με άγνωστο αριθμό απαχθέντων

Ένοπλοι εισέβαλαν σε σχολείο στη Λάσα, βορειοανατολική Νιγηρία, και απήγαγαν μαθητές που έδιναν εξετάσεις, σύμφωνα με την αστυνομία. Η περιοχή πλήττεται από ισλαμιστικές ομάδες και συμμορίες που ζητούν λύτρα για ομήρους.