ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Αεροπορικό δυστύχημα συντρίμμια

Συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους στην Ελβετία: Ένας νεκρός

Ιδιωτικό αεροσκάφος κατέπεσε σε χωράφι στη Βέρνη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 64χρονος Ελβετός πιλότος. Τα αίτια του δυστυχήματος στην περιοχή Όχλενμπεργκ παραμένουν άγνωστα, ανακοίνωσε η ελβετική αστυνομία.

Ένα ιδιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη σήμερα σε χωράφι στο καντόνι της Βέρνης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο πιλότος, σύμφωνα με ανακοίνωση της ελβετικής αστυνομίας.

Όπως αναφέρεται, οι αρχές ειδοποιήθηκαν για τη συντριβή στην περιοχή Όχλενμπεργκ λίγο μετά τις 13:30 (τοπική ώρα, 14:30 ώρα Ελλάδας). Ο πιλότος, ένας 64χρονος Ελβετός, εντοπίστηκε νεκρός στο σημείο.

Μέχρι στιγμής, τα αίτια του αεροπορικού δυστυχήματος παραμένουν άγνωστα, ενώ οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τις συνθήκες του περιστατικού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θερμόμετρο με ήλιο
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Ρεκόρ ζέστης με προβλήματα σε Αυστρία και Ελβετία

Ρεκόρ υψηλών θερμοκρασιών σημειώνονται σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία, με έως 41,3°C. Η κακοκαιρία αναμένεται από Δευτέρα. Συνιστάται προσοχή σε ευπαθείς ομάδες, αυξημένη κατανάλωση νερού και αποφυγή παραμονής ζώων σε αυτοκίνητα.
πυρηνικός σταθμός ενέργειας
ΔΙΕΘΝΗ

Σταμάτησε η λειτουργία του πυρηνικού σταθμού Μπετσνάου λόγω καύσωνα

Ο πυρηνικός σταθμός Μπετσνάου έκλεισε προσωρινά λόγω υψηλής θερμοκρασίας του ποταμού Άαρ, που χρησιμοποιείται για ψύξη. Η Axpo ανακοίνωσε ότι οι δύο αντιδραστήρες δεν λειτουργούν και παρακολουθεί στενά την κατάσταση.
Στολή Ελβετικού στρατού
ΔΙΕΘΝΗ

Ελβετία: Σχέδια αγοράς αντιαεροπορικού συστήματος από Γαλλία, Ισραήλ ή Ν. Κορέα

Η Ελβετία διαπραγματεύεται με Γαλλία, Ισραήλ και Νότια Κορέα για αγορά συστήματος αντιαεροπορικής άμυνας, λόγω καθυστερήσεων στις παραδόσεις των Patriot και για μείωση της εξάρτησης από έναν προμηθευτή, όπως αναφέρει το υπ. Άμυνας.