ΓΔ: 2207.73 0.16% Τζίρος: 609.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01

Με τη στήριξη της ΔΕΠΑ Εμπορίας ολοκληρώθηκε παιδότοπος στους Αρκιούς

«Στόχος μας ήταν η διαμόρφωση ενός ασφαλούς χώρου παιχνιδιού και δημιουργικότητας  για  τα παιδιά», τόνισε ο Κων. Ξιφαράς διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας.

Πιστή στη δέσμευσή της για κοινωνική προσφορά, η ΔΕΠΑ Εμπορίας ανέλαβε,  στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, το σύνολο των δαπανών για τον νέο παιδότοπο στο ακριτικό νησί των Αρκιών.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ο καινούργιος και ιδιαίτερα φιλόξενος αυτός χώρος αποτελεί ένα πολύτιμο  «πεδίο δράσης» για παιχνίδι, μάθηση και αθλητικές δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες του νησιού, και κυρίως για τον μοναδικό μαθητή του σχολείου που κατοικεί στο νησί.

Ο παιδότοπος περιλαμβάνει κατασκευές, όπως τσουλήθρα, τραμπάλα, κούνιες κλπ., γήπεδο μπάσκετ και απόλυτα προστατευμένους ανοικτούς χώρους για εκτόνωση και ελεύθερο παιχνίδι.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ Εμπορίας, Κωνσταντίνος Ξιφαράς, τόνισε: «Η ΔΕΠΑ Εμπορίας έχει αποδείξει ότι στέκεται στο πλευρό της κοινωνίας με όλες τις δυνάμεις της. Για εμάς ήταν αυτονόητο να συμβάλλουμε στη δημιουργία του νέου παιδότοπου στους Αρκιούς, για την ενίσχυση των οποίων μάλιστα έχει εκδηλώσει προσωπικό ενδιαφέρον και ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Στόχος μας ήταν η διαμόρφωση ενός ασφαλούς χώρου παιχνιδιού και δημιουργικότητας  για  τα παιδιά,  αλλά και η έμπρακτη στήριξη ενός ακριτικού νησιού της πατρίδας μας. Χαιρόμαστε πολύ για την υλοποίηση αυτού του έργου και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το κοινωνικό μας έργο».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Λευτέρης Πέντες δήλωσε σχετικά «Η δημιουργία του καινούργιου παιδότοπου στο νησί μας, τους Αρκιούς, μας γεμίζει με χαρά. Πρόκειται για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα με την υποστήριξη της ΔΕΠΑ Εμπορίας. Τα παιδιά που θα τον επισκέπτονται, αλλά κυρίως ο μοναδικός μαθητής του σχολείου που κατοικεί στο νησί, θα έχουν πλέον έναν υπέροχο χώρο για παιχνίδι και μάθηση, στη σκιά των πεύκων και με θέα το απέραντο γαλάζιο. Ελπίζουμε αυτό το έργο να αποτελέσει έναυσμα για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ακριτική κοινότητά μας. Ευχαριστούμε θερμά τη ΔΕΠΑ Εμπορίας που ανέλαβε την υλοποίηση του!»

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

δεξαμενόπλοιο σε σταθμό LNG
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Atlantic See: Αναζητάει νέες εισαγωγές LNG από ΗΠΑ με στόχο την εξαγωγή

Η Atlantic See της Aktor και ΔΕΠΑ Εμπορίας επιδιώκει νέες συμφωνίες για αγορά LNG από ΗΠΑ για να καλύψει τις ανάγκες Ελλάδας, Ουκρανίας και Ρουμανίας, ενισχύοντας την πορεία της Ελλάδας στο ρόλο περιφερειακού ενεργειακού κόμβου.
Κτίριο ΔΕΠΑ Εμπορίας
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Συμφωνία για το φυσικό αέριο υπέγραψε η ΔΕΠΑ Εμπορίας με την ουκρανική Naftogaz

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας και η Naftogaz υπέγραψαν Δήλωση Προθέσεων για την προμήθεια φυσικού αερίου στην Ουκρανία τον χειμώνα 2025-2026, με LNG από τις ΗΠΑ μέσω Ελλάδας, ενισχύοντας την περιφερειακή και ευρωπαϊκή ενεργειακή ασφάλεια.