ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:04:10
Φώτο: Shutterstock

Folli Follie: Αναίρεση στο βούλευμα αποδέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων

Οι συνήγοροι της εταιρείας είχαν καταθέσει αίτηση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας να ασκηθεί αναίρεση κατά του βουλεύματος.

Αναίρεση στο βούλευμα με το οποίο είχαν αποδεσμευτεί τα περιουσιακά στοιχεία της Folli Follie άσκησε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αχιλλέας Ζήσης.

Αναλυτικότερα, οι συνήγοροι οι οποίοι εκπροσωπούν τους ζημιωθέντες επενδυτές της εν λόγω εταιρείας είχαν καταθέσει αίτηση στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ζητώντας να ασκηθεί αναίρεση κατά του βουλεύματος που ενέκρινε την αποδέσμευση των δεσμευθέντων υπέρ του Δημοσίου, αλλά και των ιδιωτών επενδυτών περιουσιακών στοιχείων της Folli Follie.

Ο κ. Ζήσης έκανε δεκτή την αίτηση και άσκησε την υπ'αριθ. 56/2023 αναίρεση του βουλεύματος

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αρχές του 2024 τα νεότερα για τη Folli Follie, καθυστερεί η νέα εταιρεία

Η εταιρεία δύναται να παραμείνει ζωντανή και να προχωρήσει τις διαδικασίες μετάβασης στο διάδοχο σχήμα OPSCO, ωστόσο η εξυγίανση θα ολοκληρωθεί μόνο όταν αποδεσμευτούν περιουσιακά στοιχεία 31 εκατ. ευρώ.
Άγαλμα Θεάς Δικαιοσύνης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η απόφαση του Αρείου Πάγου για επιστροφή Γιωτόπουλου στις φυλακές Κορυδαλλού

Ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι δεν πληρούνται οι όροι για την αποφυλάκιση του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, ανατρέποντας το προηγούμενο βούλευμα και διατάσσοντας την παραμονή του στις φυλακές Κορυδαλλού.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιωτόπουλος: Επέστρεψε στις φυλακές μετά την απόφαση Αρείου Πάγου

Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την ανατροπή της απόφασης αποφυλάκισής του από τον Άρειο Πάγο. Μεταφέρθηκε ξανά στη φυλακή αφού ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες δικαστικές διαδικασίες.
Νάσος Ηλιόπουλος πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ηλιόπουλος: Στόχος η μετάβαση σε πιο αυταρχική δημοκρατία

Ο Νάσος Ηλιόπουλος τόνισε στην επιτροπή αναθεώρησης του Συντάγματος ότι η διαδικασία είναι βιαστική και αντιδημοκρατική, ενώ άσκησε κριτική στην επιλογή Βορίδη ως προέδρου και στη στάση της κυβέρνησης για ζητήματα κοινωνικής δικαιοσύνης.
Άρειος Πάγος πρόσοψη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναμένεται το βούλευμα του Αρείου Πάγου για την αποφυλάκιση Γιωτόπουλου

Σήμερα αναμένεται η απόφαση του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου για την αναίρεση που άσκησε ο αντεισαγγελέας σχετικά με την αποφυλάκιση του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου, καταδικασμένου για τη δράση της 17Ν.