ΓΔ: 2540.06 0.75% Τζίρος: 364.34 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φώτο: ΑΠΕ

ΟΤΕ: Παραμένει έως το 2024 διευθύνων σύμβουλος ο Μιχάλης Τσαμάζ

Σε σημερινή του συνεδρίαση του διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ αποφάσισε να παρατείνει τη θητεία του κ. Τσαμάζ έως την 30η Ιουνίου του 2024, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση.

Την παράταση της θητείας του διευθύνοντος συμβούλού του, κ. Μ. Τσαμάζ, έως την 30η Ιουνίου 2024, γνωστοποίησε ο ΟΤΕ με χρηματιστηριακή του ανακοίνωση. 

Σε αυτήν τονίζει ότι «ο Οργανισμός Τηλεπικοινωνιών της Ελλάδος Α.Ε. ανακοινώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίαση της 14ης Δεκεμβρίου 2021, αποφάσισε την ανανέωση της σύμβασης του διευθύνοντος συμβούλου, Μιχάλη Τσαμάζ, μέχρι την 30η Ιουνίου 2024, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις».

Σημειώνεται ότι ο κ. Τσαμάζ είναι πρρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ από τις 3 Νοεμβρίου του 2010, ενώ εντάχθηκε στον Όμιλο ΟΤΕ το 2001 και το 2007 ανέλαβε επικεφαλής στην COSMOTE.

Από το 2001, ο κ. Τσαμάζ κατείχε σειρά θέσεων ευθύνης στον ΟΤΕ, επιβλέποντας την πορεία των διεθνών θυγατρικών του Ομίλου. Έχει διατελέσει μέλος Διοικητικών Συμβουλίων θυγατρικών του ΟΤΕ και της COSMOTE στο εξωτερικό και μέλος του ΔΣ της ΕΕ, στην Μεγάλη Βρετανία. Κατέχει, επίσης, τη θέση του Προέδρου του ΔΣ της Telekom Romania Communications. Είναι μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΒ από τον Ιούλιο 2016 ενώ από το Νοέμβριο του 2016 έχει οριστεί Επικεφαλής της Επιτροπής Ψηφιακής Οικονομίας. Πριν την ένταξή του στον ΟΤΕ, ο κ. Τσαμάζ είχε αναλάβει διαδοχικά υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις στους τομείς του Marketing και των Πωλήσεων, αλλά και Γενικής Διεύθυνσης σε πολυεθνικές εταιρείες όπως η Vodafone και η Philip Morris. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κτίριο OTE Cosmote
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΤΕ: Ενίσχυση μεγεθών στο β’ τρίμηνο, ρεκόρ νέων πελατών FTTH και κινητής

Ο Όμιλος ΟΤΕ ανακοίνωσε αύξηση 3% στο προσαρμοσμένο EBITDA φτάνοντας τα 343,3 εκατ. ευρώ το β’ τρίμηνο. Το περιθώριο κέρδους ανήλθε σε 40,1%, ενώ τα έσοδα σταθερής λιανικής ενισχύθηκαν χάρη σε FTTH, FWA και τηλεόραση.
Κτίριο ΟΤΕ Μαρούσι
ΑΓΟΡΕΣ

Πώς οι αγορές ιδίων μετοχών αυξάνουν την αξία της μετοχής του ΟΤΕ

Οι αγορές και διαγραφές ιδίων μετοχών του ΟΤΕ ενισχύουν την αξία για τους μετόχους, ενώ η αγορά στρέφει το βλέμμα στα αποτελέσματα β΄ τριμήνου και τις νέες εκτιμήσεις. Σε υψηλό 18 ετών η μετοχή.