ΓΔ: 2314.88 -0.85% Τζίρος: 390.18 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:26:36
Φώτο: Shutterstock

Ηλεκτρονικά και με μικρό αριθμό συνεργατών η Nike στην Ελλάδα

Η εταιρεία θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους καταναλωτές μέσω των ψηφιακών καναλιών της Nike, των καταστημάτων Nike αλλά και ενός μικρού αριθμού στρατηγικών συνεργατών της.

Με ανακοίνωσή της η Nike ενημερώνει το ελληνικό καταναλωτικό κοινό για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να προμηθευτεί τα προϊόντα της. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι θα εξυπηρετεί τους καταναλωτές μέσω των ψηφιακών καναλιών της Nike (το Nike.com και τα Nike apps), των καταστημάτων Nike αλλά και ενός μικρού αριθμού στρατηγικών συνεργατών της.

Αναλυτικότερα στην ανακοίνωση σημειώνεται: «Η Nike οραματίζεται την αγορά του μέλλοντος προσαρμοσμένη στις ανάγκες και επιθυμίες των καταναλωτών. Στο πλαίσιο της στρατηγικής 'Consumer Direct Acceleration' που πρόσφατα ανακοινώσαμε, επενδύουμε ακόμη περισσότερο στην προσπάθειά μας να εξυπηρετήσουμε τους Έλληνες καταναλωτές μέσω των ψηφιακών καναλιών της Nike (το Nike.com και τα Nike apps), των καταστημάτων Nike αλλά και ενός μικρού αριθμού στρατηγικών συνεργατών που μοιράζονται το όραμα μας για τη δημιουργία μιας μοντέρνας αγοραστικής εμπειρίας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΕΘΝΗ

Το μυστικό επιτυχίας της Nike: Πήρε τον έλεγχο των λιανικών πωλήσεων

Μεγάλη αύξηση στο περιθώριο κέρδους του αμερικανικού κολοσσού αθλητικών ειδών χάρη στη μεταφορά μεγάλου μέρους των λιανικών πωλήσεων στο δικό της δίκτυο καταστημάτων και ηλεκτρονικών πωλήσεων.
Γυναίκα σε e-commerce περιβάλλον
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πώς η Skroutz μετέτρεψε 1.400 καταστήματα σε επιχειρήσεις εξαψήφιου τζίρου

Το ηλεκτρονικό εμπόριο μετασχηματίζει το ελληνικό λιανεμπόριο, δίνοντας ώθηση σε χιλιάδες καταστήματα της περιφέρειας που πλέον απευθύνονται σε πελάτες σε όλη τη χώρα, αυξάνοντας τον τζίρο τους σε εξαψήφια επίπεδα.
Πολυσύχνατοι δρόμοι Πεκίνου
ΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: Ρεκόρ πωλήσεων στις οικιακές και επικοινωνιακές συσκευές το 2025

Χάρη στο πρόγραμμα ανταλλαγής του Πεκίνου, οι πωλήσεις οικιακών συσκευών και συσκευών επικοινωνίας στην Κίνα ξεπέρασαν το 1 τρισ. γιουάν η καθεμία το 2025, σημειώνοντας ρεκόρ, με πάνω από 200 εκατ. συσκευές να πωλούνται μέσω του μέτρου.
Γυναίκα σε e-commerce περιβάλλον
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης: Έως 15% αύξηση στο μεταφορικό κόστος

Αύξηση έως 15% στο μεταφορικό κόστος καταγράφουν επιχειρήσεις λόγω αγροτικών αποκλεισμών, με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης να εκφράζει ανησυχία για την εορταστική περίοδο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

IRIS: Υποχρεωτικό από 1η Νοεμβρίου, τι πρέπει να ξέρουν οι επιχειρήσεις

Από 1η Νοεμβρίου 2025 οι επιχειρήσεις υποχρεούνται να δέχονται πληρωμές μέσω IRIS Commerce με χρήση QR code. Σημαντικά οφέλη για τις επιχειρήσεις, τσουχτερά πρόστιμα έως 20.000 ευρώ για όσους δεν συμμορφωθούν.