ΓΔ: 2203.99 -0.31% Τζίρος: 194.43 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:45:42

ΕΧΑΕ: Στο 5,06% τα δικαιώματα ψήφου της Goldman Sachs

Με επιστολή της, η Goldman Sachs ενημέρωσε πως κατέχει πλέον το 5,06% των δικαιωμάτων ψήφου της ΕΧΑΕ από 5,07% που ήταν πριν την συναλλαγή.

Σε 5,06%  ανέρχονται πλέον τα δικαιώματα ψήφου της Goldman Sachs στην εταιρεία Ελληνικά Χρηματιστήρια όπως ενημέρωσε με επιστολή της. Όπως αναφέρει η Goldman Sachs, από το συνολικό ποσοστό, το 5,01% είναι δικαιώματα ψήφου προερχόμενα από μετοχές και 0,05% σε δικαιώματα ψήφου προερχόμενα από χρηματοπιστωτικά μέσα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

Η The Goldman Sachs Group Group Inc., με γραπτή γνωστοποίηση προς την εταιρεία Ελληνικά Χρηματιστήρια στις 18.12.2020 ενημερώνει ότι, ως αποτέλεσμα συναλλαγής στις 15.12.2020, κατέχει πλέον έμμεσα το 5,06% των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας (5,01% σε δικαιώματα ψήφου προερχόμενα από μετοχές και 0,05% σε δικαιώματα ψήφου προερχόμενα από χρηματοπιστωτικά μέσα), από 5,07% προ της συναλλαγής (4,99% σε δικαιώματα ψήφου προερχόμενα από μετοχές και 0,07% σε δικαιώματα ψήφου προερχόμενα από χρηματοπιστωτικά μέσα).

Οι αλυσίδες ελεγχόμενων επιχειρήσεων μέσω των οποίων ουσιαστικά κατέχονται τα δικαιώματα ψήφου, ξεκινώντας από τον απώτατο ελέγχοντα, έχουν ως εξής:

- The Goldman Sachs Group, Inc.,
- Goldman Sachs (UK) LLC,
- Goldman Sachs Group UK Limited,
- Goldman Sachs International
- The Goldman Sachs Group, Inc.,
- GSAM Holdings LLC,
- Goldman Sachs Asset Management, LP
- The Goldman Sachs Group, Inc.,
- Goldman Sachs (UK) LLC,
- Goldman Sachs Group UK Limited,
- Goldman Sachs Asset Management International

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρηματιστήριο Αθηνών
ΑΓΟΡΕΣ

Ποιες εταιρείες πρέπει να βελτιώσουν τη διασπορά τους στο Χρηματιστήριο

Συνολικά 13 εταιρείες πρέπει να βελτιώσουν την ελεύθερη διασπορά των μετοχών μετά τον έλεγχο της ΕΧΑΕ, λαμβάνοντας επιπλέον παράταση μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Έξι εταιρείες έχουν βελτιώσει τη διασπορά.
Xrimatistirio, Markets, Stocks, Metoxes
ΑΓΟΡΕΣ

Επιστρέφουν οι επενδυτές στο Χρηματιστήριο, σε υψηλό έξι ετών η συμμετοχή τους

Οι ενεργοί κωδικοί προσεγγίζουν τους 30.000 που είναι το υψηλότερο σημείο των τελευταίων έξι ετών. Οι εγχώριοι επενδυτές επιστρέφουν στο Χρηματιστήριο και έμμεσα μέσω των μετοχικών αμοιβαίων κεφαλαίων. Σε ποιές μετοχές επικεντρώθηκαν.