ΓΔ: 2246.82 -2.26% Τζίρος: 240.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Φώτο: Vitex

Στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ εντάχθηκε η Vitex

Η εταιρεία οικοδομικών χρωμάτων ξεκίνησε να λειτουργεί το 1932 και τα καινοτόμα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία οικοδομικών χρωμάτων VITEX αποτελεί το νέο μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ. Ξεκίνησε την λειτουργία της το 1932, παράγοντας και αναπτύσσοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα στους τομείς των οικοδομικών χρωμάτων (Vitex), ασφαλτικών μονώσεων (Hermes), εξωτερικής θερμομόνωσης (VitexTHERM) και ναυτιλιακών χρωμάτων (Eumaria).

Η πληθώρα προϊόντων της παράγονται στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο που διαθέτει, κι ένα από τα πιο σύγχρονα στην Ευρώπη και διεθνώς, που λειτουργούν με βάση πρακτικές “Zero Waste” και “Net Zero Energy”. Σημειώνεται ότι τα καινοτόμα και πιστοποιημένα προϊόντα της VITEX, εξάγονται σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η VITEX έχει λάβει πληθώρα βραβεύσεων με πιο πρόσφατες να περιλαμβάνουν την πιστοποίησή της ως “Great Place to Work (2020-2021)”, “Growth Awards” ως μια από τις Top 19 δυναμικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα (2019 & 2018) και βραβεία Marketing & διαφήμισης Marketing “Excellence Awards (2019)” και “Ermis Awards 2019”.

Από την αρχή της ίδρυσής της μέχρι και σήμερα η VITEX αναπτύσσει προϊόντα τα οποία λειτουργούν ως καταλύτης αειφορίας (sustainability catalyst) και παρέχουν προστιθέμενη αξία στους καταναλωτές, περιορίζει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, επενδύει πανελλαδικά και στηρίζει το ανθρώπινο κεφάλαιο, σεβόμενη την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αθηναϊκή Ριβιέρα θάλασσα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κατασκευών 25 μέτρα από την ακτογραμμή στο νέο χωροταξικό τουρισμού

Το νέο Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον Τουρισμό ορίζει πού και πώς αναπτύσσεται ο τουρισμός με σαφείς κανόνες, προστατεύοντας το περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες, ενώ διευκολύνει οργανωμένες επενδύσεις σε τουριστικά έργα.
Εργάτης κατασκευών εργοτάξιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Help desk ΤΕΕ για μετάκληση εργαζομένων από τρίτες χώρες

Το ΤΕΕ ανακοινώνει τη λειτουργία help desk για τη διευκόλυνση μετάκλησης εργαζομένων εκτός ΕΕ στον κατασκευαστικό κλάδο. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη κάθε Παρασκευή 14:00-16:00, με συνάντηση στα κεντρικά του ΤΕΕ.
Ευάγγελος Μυτιληναίος ομιλία
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Metlen: Δυναμική εκκίνηση το 2026 με τζίρο 2,05 δισ. στο πρώτο τρίμηνο

Η METLEN κατέγραψε αύξηση του τζίρου κατά 37% φτάνοντας τα 2,05 δισ. ευρώ στο α’ τρίμηνο 2026. Προχωράει ο στρατηγικός μετασχηματισμός. Ενισχύονται οι επενδύσεις σε ενέργεια, μέταλλα, άμυνα και μεγάλες υποδομές.