ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:02
Alafouzos-Giannis
Φωτο: Nikos Libertas / SOOC

Αλαφούζος: Κάλυψε εξ ολοκλήρου την ΑΜΚ του ΠΑΟ, ύψους 19.1 εκατ. ευρώ

Όπως έκανε γνωστό το Γενικό Εμπορικό Μητρώο, ο Γιάννης Αλαφούζος κάλυψε εξ ολοκλήρου τα 19.1 εκατ. ευρώ της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου που είχαν προκυρήξει οι Πράσινοι.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, κάλυψε εξ ολοκλήρου την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 19,1 εκατομμυρίων ευρώ στην «πράσινη» εταιρεία, η οποία είχε προκηρυχθεί τον περασμένο Ιούνιο. Παράλληλα, ο «ισχυρός άνδρας» του «τριφυλλιού» θα καλύψει και τη νέα ΑΜΚ, ύψους 26,3 εκατ. ευρώ, η οποία ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Η ανακοίνωση του Γενικού Εμπορικού Μητρώου για την ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός του περασμένου Ιουνίου έχει ως εξής:

«''Καταχώρισης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) και δημοσίευσης στο διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ., στοιχείων της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ''ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ'', το διακριτικό τίτλο ''Π.Α.Ο. ΠΑΕ'' και αριθμό ΓΕΜΗ 000330401000.

Την 14/02/2025 καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 5283607, το από 09/07/2024 Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου, της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με διακριτικό τίτλο ''Π.Α.Ο. ΠΑΕ'' και με αριθμό ΓΕΜΗ 000330401000, με το οποίο πιστοποιήθηκε η ολική καταβολή της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 19.100.000,10 ευρώ, που αποφασίστηκε από την Γενική Συνέλευση των μετόχων, της 05/06/2024.

Η παρούσα καταχώριση και δημοσίευση, που υπάγεται στις αυτόματες καταχωρίσεις πραγματοποιήθηκε δια της Υπηρεσίας Γ.Ε.ΜΗ. (μεταβατικά και επειδή δεν έχουν υλοποιηθεί οι αιτήσεις για τις αυτόματες καταχωρίσεις), χωρίς τη διενέργεια ελέγχου από αυτήν, όπως ορίζεται στα άρθρα 3 παρ.ιθ και 26 του Ν. 4919/2022 (ΦΕΚ 71Α/07.04.2022)».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γαλλικό ποδόσφαιρο ομάδα
ΔΙΕΘΝΗ

Ενρίκε: «Το DNA μας είναι να παλεύουμε μέχρι το τέλος»

Ο Λουίς Ενρίκε τόνισε πως το «παλεύουμε μέχρι τέλους» είναι μέρος του DNA της Παρί, μετά τη νίκη στα πέναλτι επί της Μαρσέιγ για το Super Cup, επισημαίνοντας ότι το πάθος και η επιμονή καθορίζουν την ομάδα του.
Ποδοσφαιρικό γήπεδο βράδυ
ΔΙΕΘΝΗ

Μάντσεστερ Σίτι: Πλήγμα με τον τραυματισμό του Γκβάρντιολ

Ο Γκβάρντιολ της Μάντσεστερ Σίτι θα χειρουργηθεί στην κνήμη μετά από τραυματισμό στο ματς με την Τσέλσι. Αξιολογείται η κατάστασή του. Τραυματίστηκε και ο Ντίας, ενώ ο Στόουνς παραμένει εκτός δράσης.