Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το μεσημέρι τη Νέα Σμύρνη, πραγματοποιώντας σειρά επαφών με πολίτες και φορείς της περιοχής. Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο των τακτικών περιοδειών του πρωθυπουργού σε δήμους της Αττικής.
Αρχικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο Milon Camp, όπου διεξάγονται καθημερινά αθλητικές και δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά, στο πλαίσιο του θερινού προγράμματος του ιστορικού αθλητικού ομίλου Νέας Σμύρνης «Ο Μίλων». Εκεί, επισκέφθηκε τα γήπεδα, συνομίλησε με τα παιδιά για τα αγαπημένα τους αθλήματα και τις ομάδες που υποστηρίζουν στο παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου.
Ο πρωθυπουργός τα ενθάρρυνε να συνεχίσουν την άσκηση και το ομαδικό πνεύμα, υπογραμμίζοντας τη σημασία της φυσικής δραστηριότητας και της κοινωνικής επαφής, αντί της υπερβολικής χρήσης κινητών τηλεφώνων.
Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε καφέ όπου φιλοξενούνται δραστηριότητες του πολιτιστικού ομίλου φίλων τάβλι. Εκεί, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη του συλλόγου και να συμμετάσχει σε μία παρτίδα.
Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του, περπάτησε στους εμπορικούς δρόμους της Νέας Σμύρνης, συνομιλώντας με καταστηματάρχες και κατοίκους για ζητήματα της τοπικής αγοράς και της καθημερινότητας.