ΓΔ: 2104.21 -0.08% Τζίρος: 165.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Φωτο: Sutterstock

Jumbo Ρουμανίας: Η Entersoft αναλαμβάνει μεγάλο έργο WMS στην ΝΑ Ευρώπη

Στο κέντρο διανομής λειτουργούν 8.000 Pick by Light για τα ταχυκινούμενα, καθώς και ταινιόδρομοι. Το όλο σύστημα μπορεί να ξεπεράσει σε παραγωγικότητα τις 10.000 παραγγελίες την ημέρα.

Τα Jumbο Ρουμανίας ανέθεσαν στην Entersoft την υλοποίηση του WMS στο μεγάλο υπερσύγχρονο κέντρο διανομής της εταιρείας στο Popesti συνολικής έκτασης 78.000 τ.μ.. Το Κέντρο Διανομής εξυπηρετεί τα καταστήματα Jumbo της ευρύτερης περιοχής καθώς και όλες τις παραγγελίες e-shop.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, στο κέντρο διανομής λειτουργούν 8.000 Pick by Light για τα ταχυκινούμενα, καθώς και ταινιόδρομοι. Το όλο σύστημα μπορεί να ξεπεράσει σε παραγωγικότητα τις 10.000 παραγγελίες την ημέρα.

Παράλληλα, η Entersoft παρέδωσε πρόσφατα σε live λειτουργία το WMS του νέου Κέντρου Διανομής στην Κραϊόβα συνολικής έκτασης 40.000 τ.μ..

Σήμερα η παρουσία της Jumbο στη Ρουμανία συνίσταται σε δίκτυο 17 καταστημάτων, που εισφέρουν πάνω από 20% του τζίρου του ομίλου.

Στόχος είναι να αναπτυχθούν άλλα 8, ώστε το δίκτυο να φτάσει τα 25 καταστήματα μέχρι το 2026, ενώ ενισχύεται συνεχώς το δίκτυο των φυσικών καταστημάτων με το e-shop και τις επενδύσεις στο υπερσύγχρονο κέντρο διανομής του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Jumbo: Πωλήσεις +6% τον Νοέμβριο και +8% στο 11μηνο, με ανησυχία για μπλόκα

Ο Όμιλος Jumbo ανακοίνωσε άνοδο πωλήσεων +6% τον Νοέμβριο και ανάπτυξη +8% στο 11μηνο, ενώ προειδοποιεί ότι οι αγροτικές κινητοποιήσεις μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές διαταραχές στην εφοδιαστική αλυσίδα.
Χρηματιστήριο μετοχές γράφημα
MARKET MAKER

Μικρό ψάρι σε μεγάλη λίμνη το ΧΑ, έρχεται νέο deal και ο καλπασμός της ΔΕΗ

Με ένα σερί πέντε ανοδικών συνεδριάσεων ο Γενικός Δείκτης αύξησε το ποσοστό ανόδου από την αρχή του έτους στο 42%, βελτιώνοντας παράλληλα την επενδυτική ψυχολογία. Το ράλι της ΔΕΗ και έρχεται deal που αλλάζει τα δεδομένα.
Κτίριο Jumbo πολυχώρος
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Jumbo: Εξαγόρασε ακίνητο - εμπορικό κέντρο από την Eurobank με 10,8 εκατ.

Η JUMBO απέκτησε το 100% της HERALD 2, ιδιοκτήτριας του εμπορικού κέντρου VESO MARE στην Πάτρα, καταβάλλοντας 10.825.621 ευρώ μετρητά. Πλέον, είναι η αποκλειστική μέτοχος της HERALD 2 και όλων των δικαιωμάτων ψήφου της.