ΓΔ: 2661.3 -0.99% Τζίρος: 4,264.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:35:04
Austriacard

Austriacard: O Εμμανουήλ Κόντος ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου

Ο κ. Εμμανουήλ Κόντος έχει περισσότερα από 25 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στις αγορές της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Αφρικής και της Νοτιοανατολικής Ασίας, σε ρόλους CFO και Διευθύνοντος Συμβούλου.

Η εταιρία «AUSTRIACARD HOLDINGS AG» ανακοινώνει ότι σε συνέχεια της από 20.12.2023 ανακοίνωσης της Εταιρίας και σύμφωνα με το προγραμματισμένο σχέδιο διαδοχής, ο κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος αποχώρησε σήμερα από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου και από Αντιπρόεδρος και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης της Εταιρίας.

Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί στις 20.12.2023, ο μέχρι σήμερα Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Εμμανουήλ Κόντος, ορίζεται από σήμερα Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου.

Ο κ. Εμμανουήλ Κόντος γεννήθηκε στην Αυστραλία το 1971. Είναι πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών με μεταπτυχιακό τίτλο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει περισσότερα από 25 χρόνια διεθνούς εμπειρίας στις αγορές της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής, Αφρικής και της Νοτιοανατολικής Ασίας, σε ρόλους CFO και Διευθύνοντος Συμβούλου. Οι εταιρείες με τις οποίες συνεργάστηκε περιλαμβάνουν την Colgate Palmolive, την General Mills Inc., την Coca-Cola Τρία Έψιλον και την Κορρές Φυσικά Προϊόντα. Εντάχθηκε στον Όμιλο το 2018.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Austriacard
ΑΓΟΡΕΣ

Austriacard: Η αύξηση του τζίρου δεν θα περάσει στο EBITDA λόγω έκτακτων εξόδων

Παρά την καλύτερη πορεία του τζίρου της Austriacard αναμένεται μικρή υποχώρηση του EBITDA και μείωση του περιθωρίου έναντι του 2025. Σημαντική βελτίωση του κεφαλαίου κίνησης στο β' εξάμηνο αναμένει η διοίκηση.