ΓΔ: 2246.82 -2.26% Τζίρος: 240.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
5G-diktyo-texnologia-tilepikoinwnies-smartphones
Φώτο: Shutterstock

AppArt: Ολοκληρώνει το έργο 5G-DATA ενισχύοντας την ανάπτυξη των δικτύων

Το 5G-DATA έρχεται να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα, προσφέροντας μια λύση ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του SDN βελτιστοποιώντας τη διαχείριση δεδομένων χρονοσειρών.

Το έργο 5G-DATA, το οποίο υλοποιεί η AppArt Α.Ε. και συγχρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία μέσω του Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) για την περίοδο 2014-2021, στο πλαίσιο του Προγράμματος "Business Innovation Greece", φτάνει στην ολοκλήρωση του, ένα έργο που φέρνει ελπιδοφόρες εξελίξεις στον τομέα της διαχείρισης δεδομένων στα δίκτυα 5G.

Η ραγδαία ανάπτυξη του 5G φέρνει μαζί της και μια ραγδαία αύξηση στον όγκο δεδομένων που παράγονται .Η αποτελεσματική διαχείριση αυτών των δεδομένων αποτελεί καίριο ζήτημα.

Το 5G-DATA έρχεται να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα, προσφέροντας μια πρωτοποριακή λύση ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του SDN (Software Defined Networking). Η λύση βελτιστοποιεί τη διαχείριση δεδομένων χρονοσειρών, διευκολύνοντας την ανάκτηση, διατήρηση και αξιοποίηση πληροφοριών δικτύου.

Η υλοποίηση του 5G-DATA φέρνει σημαντικό όφελος, όπως βελτιστοποίηση της απόδοσης των δικτύων 5G και μείωση του κόστους και των πόρων που απαιτούνται για τη διαχείριση δεδομένων. Η ολοκλήρωση του 5G-DATA σηματοδοτεί μια σημαντική πρόοδο στον τομέα της διαχείρισης δεδομένων 5G, ανοίγοντας τον δρόμο για νέες δυνατότητες και εφαρμογές.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταθμός μετρό Αθήνας
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Νωρίτερο κλείσιμο σε 4 σταθμούς της Γραμμής 2 λόγω εργασιών

Από 17 Μαΐου και Κυριακή ως Πέμπτη, οι σταθμοί «Σεπόλια», «Αττική», «Σταθμός Λαρίσης» και «Μεταξουργείο» θα κλείνουν νωρίτερα λόγω έργων στο Μετρό. Η κίνηση στη Γραμμή 2 θα γίνεται τμηματικά, με νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Κλειστός σταθμός μετρό
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Πρόωρο κλείσιμο σταθμών Γραμμής 2 Μετρό λόγω έργων και 5G

Εργασίες αντικατάστασης σιδηροτροχιών και εγκατάστασης 5G γίνονται στο μετρό Αθήνας, με προσωρινές νυχτερινές ρυθμίσεις μεταξύ «Αττική-Μεταξουργείο». Τρεις σταθμοί κλείνουν νωρίτερα, από 5/5 έως 21/5, Κυριακή-Πέμπτη.
Σταθμός μετρό Αθήνας
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Αλλαγές στη Γραμμή 2 Μετρό: Ποιοι σταθμοί κλείνουν νωρίτερα 3-4/5

Την Κυριακή 3/5 και τη Δευτέρα 4/5, οι σταθμοί Αττική, Σταθμός Λαρίσης, Μεταξουργείο, Ομόνοια και Πανεπιστήμιο της Γραμμής 2 του Μετρό θα κλείσουν στις 21:40 λόγω έργων. Ανοιχτοί για τη Γραμμή 1 θα παραμείνουν οι σταθμοί Ομόνοια και Αττική.
Σταθμός μετρό Αθήνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νωρίτερο κλείσιμο στη Γραμμή 2 Μετρό λόγω έργων από 21 Απριλίου

Από αύριο Τρίτη 21/04, κλείνουν νωρίτερα οι σταθμοί Αττική, Λαρίσης, Μεταξουργείο, Ομόνοια και Πανεπιστήμιο της Γραμμής 2 του Μετρό λόγω έργων σιδηροτροχιών και 5G. Η κυκλοφορία τροποποιείται ως 30/04.
Κλειστός σταθμός μετρό
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Αλλαγές στη Γραμμή 2 του Μετρό: Ποιοι σταθμοί κλείνουν νωρίτερα την Κυριακή

Από 15 έως 23 Μαρτίου, οι σταθμοί Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα (Γρ.2) και Ακρόπολη θα κλείνουν στις 21:40 λόγω εργασιών στη Γραμμή 2 του Μετρό. Οι σταθμοί Ομόνοια (Γρ.1) και Σύνταγμα (Γρ.3) θα λειτουργούν κανονικά.