ΓΔ: 2033.97 0.73% Τζίρος: 205.23 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
opap-gametime
Φώτο: ΟΠΑΠ

ΟΠΑΠ Game Time: Η Εύα Χαντάβα για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Η Εύα Χαντάβα, που έχει φορέσει τη φανέλα επτά διαφορετικών ομάδων του εξωτερικού, σχολιάζει το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ΠΑΟ-ΠΑΟΚ και μιλάει για το κλασικό ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου Άρσεναλ-Τότεναμ.

Η διεθνής βολεϊμπολίστρια του Παναθηναϊκού, που έχει αγωνιστεί και στον ΠΑΟΚ, σχολιάζει στο ΟΠΑΠ Game Time το ποδοσφαιρικό ντέρμπι των δύο ομάδων στη «Λεωφόρο» (Κυριακή, 19:30) και εξηγεί γιατί αναμένει ένα παιχνίδι με πολλά γκολ.

Η Εύα Χαντάβα, που έχει φορέσει τη φανέλα επτά διαφορετικών ομάδων του εξωτερικού, μιλάει ακόμα για το κλασικό ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου Άρσεναλ-Τότεναμ (Κυριακή, 18:30) και τον αγώνα της 27ης αγωνιστικής της Serie A Μίλαν-Νάπολι (Κυριακή, 21:45­). Δηλώνει φαν του Ζοζέ Μουρίνιο και αποκαλύπτει ότι ο προσωπικός της στόχος είναι να πάρει το Πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό.

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/jHPXRwQaVkk

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΠΑΠ εκδήλωση
ESG

ΟΠΑΠ: Ημερίδα για Υπεύθυνο Παιχνίδι με έμφαση στην προστασία των παικτών

Ο ΟΠΑΠ διοργάνωσε στο ΚΠΙΣΝ τη μεγαλύτερη ημερίδα για το Υπεύθυνο Παιχνίδι, με τη συμμετοχή κυβέρνησης και φορέων, θέτοντας στο επίκεντρο την προστασία των παικτών και την πάταξη του παράνομου τζόγου.
ΑΓΟΡΕΣ

ΟΠΑΠ: Οι προοπτικές στις ΗΠΑ και ποιοι θα έχουν το δικαίωμα των 19,04 ευρώ

Το βασικό σημείο που αφορά στην είσπραξη των μετρητών των 19,04 όπου υπάρχει ένας όρος να μην ξεπεραστεί το 5% και μόνο όσοι ψηφίσουν κατά της συναλλαγής στη Γενική Συνέλευση θα έχουν δικαίωμα στην επιλογή μετρητών 19,04 ευρώ/μετοχή.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η επόμενη μέρα για τον ΟΠΑΠ μετά τη συνένωση με Allwyn, τι ειπώθηκε στο call

Ο Jan Karas, CEO του ΟΠΑΠ υπενθύμισε την υπεραπόδοση της μετοχής έναντι της ελληνικής αγοράς. Μαζί με μερίσματα 13 ευρώ ανά μετοχή από το 2013 ο ΟΠΑΠ έχει απόδοση 560% για τους μετόχους του ενώ ο Γενικός Δείκτης έχει άνοδο 89%.
ΑΓΟΡΕΣ

Έρχεται ανατροπή στις κεφαλαιοποιήσεις, ο ΟΠΑΠ «χτυπάει» την πρώτη θέση

Η αποτίμηση του ελληνικού χρηματιστηρίου αυξάνεται και με τη βοήθεια συγχωνεύσεων ισχυρών εταιρικών σχημάτων. Στα 142,3 δισ. ευρώ η αποτίμηση της Αγοράς με βάση το κλείσιμο της περασμένης Παρασκευής.