ΓΔ: 2074.96 1.04% Τζίρος: 256.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Φωτο: Shutterstock

Αίγυπτος: 27 τραυματίες από κατάρρευση κερκίδας σε γήπεδο μπάσκετ

Οι αιγυπτιακές αρχές διενεργούν έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της κατάρρευσης της κερκίδας στο γήπεδο «Χασάν Μοσταφά», το οποίο εγκαινιάστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια.

Τουλάχιστον 27 άνθρωποι τραυματίστηκαν όταν κατέρρευσε τμήμα κερκίδας στη διάρκεια αγώνα μπάσκετ χθες Σάββατο σε γήπεδο του Καΐρου, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της Αιγύπτου. Τμήμα μιας κερκίδας στο γήπεδο «Χασάν Μοσταφά», που βρίσκεται στη συνοικία της 6ης Οκτωβρίου στην περιοχή της Γκίζας, υποχώρησε και τραυμάτισε 27 θεατές, δήλωσε ο εκπρόσωπος του αιγυπτιακού υπουργείου Υγείας Χοσάμ Άμπντελ Γκάφαρ.

Ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ δύο τοπικών ομάδων διακόπηκε, όπως ήταν φυσικό, με απόφαση της αιγυπτιακής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης. Περισσότερα από 20 ασθενοφόρα έσπευσαν στο γήπεδο μπάσκετ για να μεταφέρουν τους τραυματίες σε νοσοκομεία. «Οι περισσότεροι έχουν υποστεί τραυματισμούς που δεν απειλούν τη ζωή τους», ανέφερε ο Γκάφαρ.

Οι αιγυπτιακές αρχές διενεργούν έρευνα για να εξακριβωθούν τα αίτια της κατάρρευσης της κερκίδας στο γήπεδο «Χασάν Μοσταφά», το οποίο εγκαινιάστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαίες Τουρκίας Αιγύπτου
ΔΙΕΘΝΗ

Συνάντηση υπουργών Εξωτερικών Αιγύπτου-Τουρκίας στην Άγκυρα

Ο Αιγύπτιος ΥΠΕΞ Μπαντρ Αμπντελάτι επισκέφθηκε την Άγκυρα και συναντήθηκε με τον Τούρκο ομόλογό του, Χακάν Φιντάν. Συζήτησαν διμερείς σχέσεις, θέματα Γάζας, Συρίας, Λιβύης, εμπορίου και προετοίμασαν ανώτατη σύνοδο το 2026.
Επίσημη τελετή συμφωνίας
ΔΙΕΘΝΗ

Έκτη τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου για Διασπορά υπό το «ΝΟΣΤΟΣ»

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Λοβέρδος συμμετείχε στην 6η τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου για θέματα Διασποράς στη Λεμεσό, όπου συζητήθηκε η ενίσχυση συνεργασίας σε πολιτισμό και εκπαίδευση για τους απόδημους.
Υπουργείο Εξωτερικών Ελλάδα
ΔΙΕΘΝΗ

Έκτη τριμερής συνάντηση Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου για Διασποράς

Η Υπηρεσία Ενημέρωσης του Υπουργείου Εξωτερικών παρέχει επίσημη πληροφόρηση σχετικά με τις δραστηριότητες και τις ανακοινώσεις της Ελληνικής Δημοκρατίας στον τομέα των διεθνών σχέσεων.
Ψηφιακός μετασχηματισμός επιχειρήσεων
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Βράβευση Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς για «Καλύτερη Εφαρμοσμένη Ιδέα»

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς βραβεύθηκε για το έργο «Ψηφιακές πολιτιστικές διαδρομές στην Ε. Κιλκίς», που προτείνει έξι διαδρομές με 43 πολιτιστικές στάσεις και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό μέσα από την ιστοσελίδα www.efa-kilkis.gr.