ΓΔ: 2701.38 0.37% Τζίρος: 263.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Πλημμύρα από Ιανό

Νεπάλ: Τρίτος διασωθείς Κινέζος μετά την φονική πλημμύρα

Τρίτος επιζών, Κινέζος υπήκοος, διασώθηκε σήμερα από σήραγγα στο Νεπάλ, μετά την πλημμύρα της 26ης Αυγούστου, σύμφωνα με τον στρατό. Χθες, διασώθηκαν δύο Νεπαλέζοι εργάτες από παρόμοιες συνθήκες.

Σε μια εξέλιξη που φέρνει ελπίδα μετά τη φονική πλημμύρα της 26ης Αυγούστου, οι διασώστες στο Νεπάλ ανέσυραν σήμερα ζωντανό έναν τρίτο εγκλωβισμένο, κινεζικής υπηκοότητας, από σήραγγα στο βόρειο τμήμα της χώρας, σύμφωνα με ανακοίνωση του στρατού.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του στρατού, Ράτζα Ραμ Μπασνέτ, "ένας Κινέζος υπήκοος βγήκε μόλις από μια σήραγγα", χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του ή τις συνθήκες διάσωσης.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή δύο Νεπαλέζοι εργάτες είχαν ανασυρθεί ζωντανοί από σήραγγα που είχε θαφτεί κάτω από τη λάσπη, αποτελώντας τα πρώτα άτομα που διασώθηκαν μετά την καταστροφή.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ