ΓΔ: 2512.07 -0.05% Τζίρος: 208.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Σημαία ΗΠΑ και Ιράν

ΗΠΑ: 150 Αμερικανοί στρατιώτες τραυματίστηκαν στον πόλεμο με Ιράν

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reuters, έως 150 Αμερικανοί στρατιώτες έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο με το Ιράν, αριθμός πολύ μεγαλύτερος από τους 8 σοβαρούς τραυματισμούς που ανακοίνωσε επίσημα το Πεντάγωνο.

Έως και 150 Αμερικανοί στρατιώτες έχουν τραυματιστεί μέχρι στιγμής στον πόλεμο με το Ιράν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του πρακτορείου Reuters από δύο πρόσωπα με γνώση του θέματος.

Ο αριθμός αυτός δεν είχε αναφερθεί δημοσίως μέχρι σήμερα και είναι σημαντικά υψηλότερος από τον επίσημο απολογισμό του Πενταγώνου, το οποίο έχει κάνει λόγο για μόλις 8 σοβαρά τραυματισμένους Αμερικανούς στρατιωτικούς.

Το Πεντάγωνο, ωστόσο, δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποιο σχόλιο ή διευκρίνιση σχετικά με τα νέα αυτά στοιχεία.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Το Ιράν καταγγέλλει ότι τα πλήγματα ΗΠΑ ακυρώνουν διπλωματικές προσπάθειες

Το Ιράν καταδίκασε έντονα τα συνεχιζόμενα αμερικανικά πλήγματα, κατηγορώντας τις ΗΠΑ ότι υπονόμευσαν τις προσπάθειες για ειρήνη στη Μέση Ανατολή και έφεραν ξανά ανασφάλεια στο στενό του Ορμούζ, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών.
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Η κατάπαυση του πυρός με το Ιράν τελείωσε, οι Ιρανοί είναι ψεύτες

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, τόνισε πως η εκεχειρία με το Ιράν έχει τελειώσει, αποκαλώντας τους Ιρανούς «ψεύτες» και πως δεν σκοπεύει να συνεχίσει διαπραγματεύσεις ή επαφές με την Τεχεράνη, λίγο πριν από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα.
Σημαία ΗΠΑ και Ιράν
ΔΙΕΘΝΗ

Ιράν-ΗΠΑ: Επαναλαμβάνονται σύντομα οι διαπραγματεύσεις μετά την κηδεία Χαμενεΐ

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ αναμένεται να επαναρχίσουν «σύντομα» μετά την κηδεία του αγιατολάχ Χαμενεΐ, στοχεύοντας στην ειρήνη και τα κρίσιμα θέματα του Στενού του Ορμούζ και του πυρηνικού προγράμματος.
Βομβαρδισμός στο νότιο Λίβανο
ΔΙΕΘΝΗ

Δεκαοκτώ νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο και κλιμάκωση εντάσεων

Δεκαοκτώ νεκροί και 33 τραυματίες είναι ο απολογισμός από νυχτερινά ισραηλινά πλήγματα στο νότιο Λίβανο, παρά τη συμφωνία για παύση εχθροπραξιών. Το Ισραήλ ανακοίνωσε και τον θάνατο τεσσάρων στρατιωτών του στην περιοχή.