ΓΔ: 2634.24 1.34% Τζίρος: 194.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Έκρηξη στη Γάζα
Ισχυρή αεροπορική επίθεση και έκρηξη στη Γάζα με εμφανή καταστροφή στην πόλη.

Οκτώ νεκροί από ιρανικό πυραυλικό πλήγμα στο κεντρικό Ισραήλ

Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και 28 τραυματίστηκαν στο Μπετ Σεμές του Ισραήλ, όταν πύραυλος από το Ιράν προκάλεσε κατάρρευση κτιρίου. Δύο τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με το Magen David Adom.

Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο κεντρικό Ισραήλ ύστερα από την κατάρρευση κτιρίου που προκλήθηκε από άμεσο πλήγμα ιρανικού πυραύλου, σύμφωνα με τις υπηρεσίες διάσωσης της χώρας.

Όπως ανακοίνωσε το Magen David Adom, το ισραηλινό αντίστοιχο του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου, «στον τομέα Μπετ Σεμές οι διασώστες και τα πληρώματα ασθενοφόρων διαπίστωσαν τον θάνατο οκτώ ανθρώπων».

Η ίδια ανακοίνωση διευκρίνισε ότι έχουν απομακρυνθεί συνολικά 28 τραυματίες, εκ των οποίων δύο νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκρηξη στη Συρία
ΔΙΕΘΝΗ

Η Άγκυρα διαψεύδει τουρκική παρουσία σε συριακή βάση που χτύπησε το Ισραήλ

Η Τουρκία διαψεύδει την παρουσία τουρκικών δυνάμεων στη συριακή βάση που δέχθηκε ισραηλινή επίθεση, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε τουρκική στρατιωτική αντιπροσωπεία εκεί. Διαβεβαιώνει πως στηρίζει την κυριαρχία της Συρίας.
Μαχητικά της Ισραηλινής Αεροπορίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ισραήλ: Αποφασιστικότητα Τελ Αβίβ για απειλές στα σύνορα με Συρία

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ του Ισραήλ τόνισε ότι δεν θα επιτραπεί σε εχθρικές δυνάμεις να εδραιωθούν στα σύνορα με τη Συρία, μετά από νέες ισραηλινές επιθέσεις. Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι το Ισραήλ δεν θα ανεχθεί απειλές στην ασφάλειά του.
Έκρηξη στη Συρία
ΔΙΕΘΝΗ

Ισραήλ: Συρία αγνόησε τις προειδοποιήσεις για τουρκικά στρατεύματα

Ο Νετανιάχου διεμήνυσε πως το Ισραήλ δεν θα ανεχθεί απειλές στην ασφάλειά του, μετά τις επιδρομές στη βάση Αμπού αλ-Ντουχούρ, κατηγορώντας τη Συρία ότι επέτρεψε τουρκική στρατιωτική παρουσία κοντά στο Χαλέπι, παραβιάζοντας το status quo.
Έκρηξη στη Συρία
ΔΙΕΘΝΗ

Συρία: Καταγγελία για «αδικαιολόγητη» ισραηλινή επίθεση σε αεροδρόμιο

Το συριακό ΥΠΕΞ καταδικάζει ως «αδικαιολόγητη» την ισραηλινή επίθεση σε στρατιωτική βάση στην Ιντλίμπ και καλεί ΟΗΕ και διεθνή κοινότητα να παρέμβουν. Αχρείαστη κλιμάκωση τα πλήγματα, σύμφωνα με απεσταλμένο των ΗΠΑ.
Λογότυπο Χεζμπολάχ
ΔΙΕΘΝΗ

Η Χεζμπολάχ απειλεί με αντίποινα μετά τις φονικές επιθέσεις στο Λίβανο

Η Χεζμπολάχ προειδοποιεί για αντίποινα μετά τις ισραηλινές επιδρομές στον νότιο Λίβανο και καλεί τη Βηρυτό να διακόψει τις διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ, τονίζοντας ότι θα απαντήσει κατάλληλα για την υπεράσπιση του Λιβάνου.
Σημαίες Ισραήλ και Λιβάνου
ΔΙΕΘΝΗ

Νέος κύκλος συνομιλιών Ισραήλ-Λιβάνου στη Ρώμη στις αρχές Σεπτεμβρίου

Οι ΗΠΑ θα στηρίξουν νέο γύρο συνομιλιών Ισραήλ-Λιβάνου στις αρχές Σεπτεμβρίου στη Ρώμη, ενώ οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και σε Βηρυτό, Ιερουσαλήμ και Ουάσινγκτον. Υπάρχει ικανοποίηση για την πρόοδο των διαπραγματεύσεων.