ΓΔ: 2506.79 0.24% Τζίρος: 286.75 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Κρεμλίνο στη Μόσχα

Ρωσία: Δύο ύποπτοι για απόπειρα δολοφονίας στρατηγού θα ανακριθούν σύντομα

Σύντομα θα ανακριθούν δύο ύποπτοι για την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου αντιστράτηγου Βλαντίμιρ Αλεξέγεφ, γράφει η Kommersant. Μετά την ανάκριση, θα τους απαγγελθούν κατηγορίες, ενώ δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση κράτησης.

Δύο ύποπτοι για την απόπειρα δολοφονίας του υψηλόβαθμου Ρώσου στρατιωτικού, του αντιστράτηγου Βλαντίμιρ Αλεξέγεφ, «θα ανακριθούν σύντομα», σύμφωνα με δημοσίευμα της ρωσικής εφημερίδας Kommersant, που επικαλείται πηγή κοντά στην έρευνα.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, μετά την ολοκλήρωση της ανάκρισης αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες στους υπόπτους, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης διερεύνησης της υπόθεσης.

Μέχρι στιγμής, οι ρωσικές αρχές δεν έχουν προβεί σε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το αν οι δύο ύποπτοι έχουν τεθεί υπό κράτηση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο CIA ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Εξετάζεται ρωσική εμπλοκή σε ιρανικές επιθέσεις κατά της CIA

Εκρήξεις σε εγκαταστάσεις της CIA στον Κόλπο, πιθανόν από ιρανικά drones, προβληματίζουν τις ΗΠΑ για πιθανή ρωσική υποστήριξη στο Ιράν με πληροφορίες ή τεχνολογία. Δύο βάσεις επλήγησαν, μεταξύ τους και το συγκρότημα της πρεσβείας στο Ριάντ.
Έκρηξη στην Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσικά χτυπήματα σε πλοία και λιμάνια της Οδησσού στην Ουκρανία

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις χτύπησαν λιμενικές υποδομές και πλοία στην Οδησσό, με στόχο φορτηγά πλοία, εγκαταστάσεις αποθήκευσης εξοπλισμού, καυσίμων και φορτοεκφόρτωσης που, όπως ισχυρίζονται, εξυπηρετούσαν τον ουκρανικό στρατό.
Κτίριο Ράιχσταγκ Βερολίνου
ΔΙΕΘΝΗ

Βερολίνο: Άγνοια για μυστική συνάντηση Γερμανών-Ρώσων στο Μπακού

Η γερμανική κυβέρνηση δηλώνει άγνοια για συνάντηση πρώην Γερμανών και Ρώσων αξιωματούχων στο Αζερμπαϊτζάν, ενώ ο πρόεδρος Αλίγιεφ επιβεβαιώνει ότι έγινε, σημειώνοντας πως δεν υπήρχε εμπλοκή ή επίσημη ενημέρωση από Βερολίνο ή Μόσχα.
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανικά πλήγματα σε νέες αποθήκες της Wildberries στη Ρωσία

Η Ουκρανία εξαπέλυσε δύο ακόμη επιθέσεις με drones σε αποθήκες της ρωσικής Wildberries σε Κρασνοντάρ και Νεβιννομίσκ, με αποτέλεσμα έναν θάνατο και τρεις τραυματίες, ενώ προκλήθηκε πτώση 2,3% στη μετοχή της ανταγωνίστριας Ozon.
Γερμανικό κοινοβούλιο κτίριο
ΔΙΕΘΝΗ

Βερολίνο: Η Ρωσία διασπείρει ψευδείς ειδήσεις για γερμανικές πυρηνικές έρευνες

Η Γερμανία διέψευσε τις διαδικτυακές αναφορές για δήθεν έρευνες στα πυρηνικά όπλα, αποκαλώντας τις ρωσική προπαγάνδα με στόχο τη δυσφήμησή της για τη στήριξή της στην Ουκρανία.
Σεργκέι Λαβρόφ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Συνάντηση Λαβρόφ-Ρούμπιο στο περιθώριο της συνόδου της ASEAN

Ο Ρώσος ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ θα συναντηθεί αύριο στις Φιλιππίνες με τον Αμερικανό ομόλογό του Μάρκο Ρούμπιο, για να συζητήσουν κυρίως τους πολέμους σε Ουκρανία και Μέση Ανατολή, στο περιθώριο της συνόδου ASEAN.