ΓΔ: 2571.9 1.25% Τζίρος: 338.10 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Ποδόσφαιρο σε γήπεδο
Μπάλα ποδοσφαίρου στο γήπεδο με φώτα στο βάθος, ιδανική για ειδήσεις αθλητισμού.

Ο Μουσιάλα επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπάγερν μετά από 164 μέρες

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα της Μπάγερν Μονάχου επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από πάνω από πέντε μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού στο περονιαίο οστό, όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος την Τρίτη (16/12).

Ο επιθετικός μέσος της Μπάγερν Μονάχου, Τζαμάλ Μουσιάλα, επέστρεψε στις προπονήσεις την Τρίτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου. Η επιστροφή του έρχεται πέντε μήνες μετά τον τραυματισμό του στο περονιαίο οστό, που υπέστη κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Η πρωτοπόρος της Bundesliga ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καλώς ήρθες ξανά, Τζαμάλ Μουσιάλα!», διευκρινίζοντας ότι ο διεθνής Γερμανός «επέστρεψε στο γήπεδο το πρωί της Τρίτης και μπόρεσε να συμμετάσχει σε ορισμένες ασκήσεις της ομαδικής προπόνησης της Μπάγερν».

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής είχε τραυματιστεί στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, μετά από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, σε μια φάση χωρίς εμφανή κίνδυνο. Η απουσία του από τα γήπεδα διήρκησε 164 ημέρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Μουσιάλα «έγινε δεκτός με μεγάλο ενθουσιασμό από τους συμπαίκτες του». Ωστόσο, θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για λίγο ακόμη, καθώς μετά τη συμμετοχή του στο ζέσταμα και σε μερικές ασκήσεις πάσας, συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Η Μπάγερν Μονάχου, που παραμένει αήττητη στην κορυφή της Bundesliga με 38 βαθμούς (12 νίκες και 2 ισοπαλίες), προέρχεται από ισοπαλία 2-2 με την ουραγό Μάιντς. Την Κυριακή, η ομάδα θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την Χάιντενχαϊμ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λιονέλ Μέσι αγώνας ποδοσφαίρου
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Μουντιάλ 2026: Ο 39 ετών Μέσι σκοράρει σε κάθε φάση και σπάει ρεκόρ

Ο Λιονέλ Μέσι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ με 20 γκολ σε 30 αγώνες και ο γηραιότερος με χατ-τρικ, μετά το γκολ του κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι, αγωνιζόμενος σε πέντε διαφορετικά Παγκόσμια Κύπελλα.
Ποδοσφαιρικό γήπεδο
ΔΙΕΘΝΗ

Μουντιάλ 2026: Τα διαφημιστικά «ντέρμπι» στη σκιά των ποδοσφαιρικών αγώνων

Στο ακριβότερο Μουντιάλ της ιστορίας για τους φιλάθλους, πολλές εταιρείες με έξπυπνες διαφημιστικές καμπάνιες, εξασφαλίζουν μεγαλύτερη προβολή από τους επίσημους χορηγούς της FIFA.
Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Σμύρνη και το Milon Camp

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το Milon Camp στη Νέα Σμύρνη, συνομίλησε με παιδιά για τον αθλητισμό και προέτρεψε να μείνουν μακριά από οθόνες. Επισκέφτηκε επίσης καφέ φίλων ταβλιού και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.