ΓΔ: 2207.73 0.16% Τζίρος: 609.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Αλεξάντρ Λουκασένκο
Φώτο: ΑΠΕ

Λουκασένκο: Χάρη σε 25 κρατούμενους, ανάμεσά τους και για εξτρεμισμό

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, απένειμε χάρη σε 25 κρατούμενους, ανάμεσά τους και όσοι καταδικάστηκαν για εξτρεμιστικές δραστηριότητες, σύμφωνα με το Belta

Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο απένειμε χάρη σε 25 κρατούμενους, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που είχαν φυλακιστεί για εξτρεμισμό, μετέδωσαν σήμερα τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, λιγότερο από μία εβδομάδα αφότου το Μινσκ απελευθέρωσε 52 κρατούμενους μετά από έκκληση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Δώδεκα γυναίκες και 13 άνδρες έλαβαν χάρη, μετέδωσε το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Belta, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τα ονόματα τους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γκουστάβο Πέτρο Κολομβία
ΔΙΕΘΝΗ

Ο Πέτρο ζητά από τον Τραμπ να σταματήσει τη «συκοφαντία» εναντίον του

Ο Γουστάβο Πέτρο απάντησε στις αβάσιμες κατηγορίες του Ντόναλντ Τραμπ για διακίνηση ναρκωτικών, τονίζοντας ότι το όνομά του δεν σχετίζεται με τέτοιες υποθέσεις κι απαιτώντας να σταματήσει η συκοφάντηση από τον πρώην αμερικανό πρόεδρο.
Ντόναλντ Τραμπ πορτρέτο
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Θα ελέγξουμε τη Βενεζουέλα μέχρι να διασφαλιστεί ομαλή μετάβαση

Ο Ντ. Τραμπ ανακοίνωσε ότι ο Ν. Μαδούρο και η σύζυγός του συνελήφθησαν από τις αμερικανικές δυνάμεις και θα δικαστούν στις ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας την επιχείρηση ως μια από τις πιο εντυπωσιακές στην ιστορία των ΗΠΑ.
Νικολάς Μαδούρο ομιλεί
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Ο Μαδούρο θα λογοδοτήσει για εγκλήματα, δηλώνει αξιωματούχος

Ο Κρίστοφερ Λαντάου δήλωσε πως η Βενεζουέλα εισέρχεται σε «νέα εποχή» μετά τη σύλληψη του Νικολάς Μαδούρο από αμερικανικές δυνάμεις. Τόνισε ότι ο Μαδούρο θα λογοδοτήσει επιτέλους για τα εγκλήματά του.
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
ΔΙΕΘΝΗ

ΕΕ: Υπέρ δίκαιης και διαρκούς ειρήνης με σεβασμό στην Ουκρανία

Ευρωπαίοι ηγέτες και οι πρόεδροι Επιτροπής και Συμβουλίου συνομίλησαν με τον Ζελένσκι ενόψει της συνάντησής του με Τραμπ, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή στήριξη της ΕΕ στην Ουκρανία και τη δέσμευση για δίκαιη και διαρκή ειρήνη.