ΓΔ: 2609.9 0.11% Τζίρος: 22.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:05:36

Στους 59 ανέρχονται οι νεκροί από την πυρκαγιά στη Βόρεια Μακεδονία

Για την τραγωδία διενεργείται έρευνα και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος τεσσάρων προσώπων, ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Πάντε Τόσκοφκσι.

Συνολικά 59 είναι οι νεκροί από την πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε ντισκοτέκ στην πόλη Κότσανι, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Για την τραγωδία διενεργείται έρευνα και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης σε βάρος τεσσάρων προσώπων, ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Πάντε Τόσκοφκσι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυροσβέστες σε φωτιά
ΔΙΕΘΝΗ

Δεκάδες νεκροί σε πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο της Βόρειας Μακεδονίας

Αρκετοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου σε νυχτερινό κέντρο στη Βόρεια Μακεδονία, όπως ανέφερε το επίσημο πρακτορείο MIA, επικαλούμενο πληροφορίες από το υπουργείο Εσωτερικών.
Κατεστραμμένο κτίριο Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Πέντε νεκροί στο Χάρκιβ και 12 στο Ταταρστάν σε επιθέσεις Ρωσίας-Ουκρανίας

Πέντε νεκροί σε ρωσική επίθεση σε χωριό της περιοχής Χάρκιβ, σύμφωνα με το γραφείο του γενικού εισαγγελέα. Δώδεκα σκοτώθηκαν και 39 τραυματίστηκαν σε ουκρανική επίθεση με drones στο Ταταρστάν της Ρωσίας.
Επίθεση στο Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Νεκρή από ρωσική επίθεση στο Κίεβο

Ρωσικοί βομβαρδισμοί στο Κίεβο προκάλεσαν τον θάνατο μιας γυναίκας και πυρκαγιές σε αποθήκες. Εκρήξεις ακούστηκαν μετά τα μεσάνυχτα, ενώ πάνω από επτά σημεία της πόλης υπέστησαν ζημιές, σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές.
Σημαία Ισπανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Στους 75 οι νεκροί στη Θέουτα, 72.000 μετανάστες μπήκαν παράνομα

Ο Ισπανός υπ. Εσωτερικών ανακοίνωσε 75 νεκρούς από την πρόσφατη κρίση στη Θέουτα και ότι 72.000 μετανάστες εισήλθαν, με 70.000 να επιστρέφουν ήδη στο Μαρόκο. Διαβεβαίωσε πως ο χώρος Σένγκεν δεν διακινδύνευσε από τα γεγονότα.
Σημαία Ισπανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ισπανία: 18 νεκροί μετανάστες προσπαθώντας να μπουν στη Θέουτα

Στους 18 ανήλθαν οι νεκροί μετανάστες που επιχείρησαν να μπουν στη Θέουτα, σύμφωνα με το ΥΠΕΣ Ισπανίας. Χιλιάδες πέρασαν τα σύνορα, ενώ ο στρατός κλήθηκε να ενισχύσει την αστυνομία μετά τα μαζικά περιστατικά.