ΓΔ: 2118.27 -0.55% Τζίρος: 263.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Κατεστραμμένα κτίρια Ουκρανία
Καταστροφή δομών στην Ουκρανία μετά τον πόλεμο. Οι υποδομές έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Βομβαρδισμοί της Ρωσίας εναντίον ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας

Ο υπουργός Ενέργειας της Ουκρανίας, Χέρμαν Χαλουστσένκο, ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις εξαπολύουν μαζικούς βομβαρδισμούς κατά ουκρανικών ενεργειακών υποδομών.

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις εξαπολύουν σήμερα «μαζικούς» βομβαρδισμούς βάζοντας στο στόχαστρο ουκρανικές ενεργειακές υποδομές, ανακοίνωσε μέσω Facebook ο υπουργός Ενέργειας της Ουκρανίας, ο Χέρμαν Χαλουστσένκο.

«Οι ενεργειακές υποδομές και αυτές του φυσικού αερίου σε περιφέρειες της Ουκρανίας υφίστανται εκ νέου μαζικούς βομβαρδισμούς με πυραύλους και drones», ανέφερε ο κ. Χαλουστσένκο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μη επανδρωμένο αεροσκάφος αέρα
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανικά drones χτύπησαν ρωσικό διυλιστήριο NORSI τη νύχτα

Ουκρανικά drones χτύπησαν το διυλιστήριο NORSI στη Νίζνι Νόβγκοροντ και το λιμάνι Πριμόρσκ στη Βαλτική, που χρησιμοποιείται από τη ρωσική Transneft για εξαγωγή πετρελαίου, σύμφωνα με τον διοικητή ουκρανικών δυνάμεων UAV.
Φωτιά μετά από βομβαρδισμό
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανία: Επίθεση της Ρωσίας σε υποδομές της Naftogaz στην Πολτάβα

Η Naftogaz ανακοίνωσε ότι ρωσική επίθεση σε υποδομές της στην Πολτάβα προκάλεσε πυρκαγιά. Σύμφωνα με την εταιρεία, από την αρχή του έτους έχουν γίνει πάνω από 40 επιθέσεις κατά ενεργειακών της εγκαταστάσεων.
Σημαία και άγαλμα Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανία: Μαζική ρωσική επίθεση με σχεδόν 500 drones και πυραύλους

Η Ρωσία εκτόξευσε σχεδόν 500 drones και πυραύλους κατά της Ουκρανίας, ως απάντηση στις προτάσεις για πασχαλινή εκεχειρία, με αποτέλεσμα τρεις νεκρούς σε Μπούτσα, Ζίτομιρ και Χάρκοβο σύμφωνα με τις αρχές.
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανία: Μαζική ρωσική επίθεση στην περιφέρεια του Κιέβου με drones

Μαζική επίθεση με ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη και πυραύλους πλήττει την περιφέρεια του Κιέβου, με τουλάχιστον έναν νεκρό. Οι αρχές καλούν τους κατοίκους να καταφύγουν σε καταφύγια καθώς συνεχίζονται οι επιδρομές.