ΓΔ: 2038.38 0.22% Τζίρος: 210.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Κατεστραμμένα κτίρια Ουκρανία
Καταστροφή δομών στην Ουκρανία μετά τον πόλεμο. Οι υποδομές έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Βομβαρδισμοί της Ρωσίας εναντίον ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας

Ο υπουργός Ενέργειας της Ουκρανίας, Χέρμαν Χαλουστσένκο, ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις εξαπολύουν μαζικούς βομβαρδισμούς κατά ουκρανικών ενεργειακών υποδομών.

Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις εξαπολύουν σήμερα «μαζικούς» βομβαρδισμούς βάζοντας στο στόχαστρο ουκρανικές ενεργειακές υποδομές, ανακοίνωσε μέσω Facebook ο υπουργός Ενέργειας της Ουκρανίας, ο Χέρμαν Χαλουστσένκο.

«Οι ενεργειακές υποδομές και αυτές του φυσικού αερίου σε περιφέρειες της Ουκρανίας υφίστανται εκ νέου μαζικούς βομβαρδισμούς με πυραύλους και drones», ανέφερε ο κ. Χαλουστσένκο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μονάδα φυσικού αερίου
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ουκρανία στηρίζει με 200 εκατ. δολάρια τη Naftogaz για εισαγωγές αερίου

Η Ουκρανία δίνει 200 εκατ. δολάρια στη Naftogaz για εισαγωγές φυσικού αερίου μετά από μπαράζ ρωσικών επιθέσεων σε ενεργειακές υποδομές, με διακοπές ρεύματος και ανησυχία ενόψει χειμώνα, σύμφωνα με τη Γιούλια Σβιριντένκο.
Έκρηξη στην Ουκρανία
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία: Ουκρανικά drones έπληξαν ρωσική μονάδα αερίου στο Καζακστάν

Ουκρανικό πλήγμα με drone σε μονάδα φυσικού αερίου στο Όρενμπουργκ Ρωσίας οδήγησε σε μείωση παραγωγής 25-30% στο κοίτασμα Καρατσαγκανάκ του Καζακστάν, που διέκοψε την παροχή αερίου μετά το περιστατικό, σύμφωνα με επίσημες πηγές.
σημαία Ευρωπαϊκής Ένωσης
ΔΙΕΘΝΗ

Στο τραπέζι της ΕΕ η πλήρης απαγόρευση ρωσικού αερίου

Η ΕΕ εισέρχεται στην τελική φάση απαγόρευσης εισαγωγών ρωσικού αερίου και πετρελαίου. Οι υπουργοί Ενέργειας συνεδριάζουν για να υιοθετήσουν το μέτρο μετά το «πράσινο φως» του Ευρωκοινοβουλίου και πριν αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις.
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία: Ουκρανικές επιθέσεις στη ρωσική ακτογραμμή Μαύρης Θάλασσας τη νύχτα

Η ρωσική ακτογραμμή στη Μαύρη Θάλασσα δέχτηκε επίθεση από ουκρανικούς πυραύλους και drones τη νύχτα, με εκρήξεις και σειρήνες στο Σότσι. Ο δήμαρχος συμβουλεύει τους κατοίκους να αποφύγουν τις παραλίες και να βρουν καταφύγιο.