ΓΔ: 2265.13 -0.49% Τζίρος: 245.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Σημαία Ρωσίας ουρανός
Η σημαία της Ρωσίας κυματίζει δυναμικά υπό το φως του ουρανού.

Η Ρωσία αφήνει ελεύθερο Αμερικανό πριν από τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ

Οι ρωσικές αρχές απελευθέρωσαν πολίτη των ΗΠΑ που κρατείτο για κατοχή μικρής ποσότητας μαριχουάνας, ως δείγμα καλής θέλησης πριν από συναντήσεις αξιωματούχων των δύο χωρών στη Σαουδική Αραβία.

Οι αρχές της Ρωσίας άφησαν ελεύθερο υπήκοο των ΗΠΑ που κρατείτο εξαιτίας της κατοχής μικρής ποσότητας μαριχουάνας σε ένδειξη καλής θέλησης, ενόψει συνομιλιών αξιωματούχων των δυο κρατών στη Σαουδική Αραβία, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times.

Ο Κέιλομπ Μπάιερς Γουέιν, 28 ετών, συνελήφθη στο αεροδρόμιο Βνούκαβα κατά τη διάρκεια ελέγχου αποσκευών την 7η Φεβρουαρίου, καθώς υπάλληλοι της υπηρεσίας τελωνείων εντόπισαν μαρμελάδα που περιείχε κάνναβη στα προσωπικά του αντικείμενα.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε σε δημοσιογράφους πως οι συνομιλίες που θα γίνουν σήμερα στη Σαουδική Αραβία ανάμεσα σε αξιωματούχους της Ρωσίας και των ΗΠΑ αφορούν την αποκατάσταση των σχέσεων και «ορισμένα γεγονότα μπορούν να ιδωθούν σε αυτό το πλαίσιο», κατά το δημοσίευμα των Τάιμς της Νέας Υόρκης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαίες Ουκρανίας Ρωσίας
ΔΙΕΘΝΗ

Συνεχίζονται οι συνομιλίες για Ουκρανία στο Αμπού Ντάμπι την Κυριακή

Ο νέος γύρος συνομιλιών Ουκρανίας-Ρωσίας υπό αμερικανική αιγίδα θα γίνει την επόμενη Κυριακή στο Αμπού Ντάμπι, μετά από διήμερες διαπραγματεύσεις χωρίς συμφωνία αλλά με πρόοδο, σύμφωνα με αμερικανό αξιωματούχο.
Νυχτερινό Άμπου Ντάμπι
ΔΙΕΘΝΗ

Έληξαν οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας-Ρωσίας σήμερα στο Αμπού Ντάμπι

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα συνομιλιών Ουκρανίας-Ρωσίας, υπό την αιγίδα των ΗΠΑ στο Αμπού Ντάμπι, όπως επιβεβαίωσαν πηγές των διαπραγματεύσεων και η εκπρόσωπος του Ουκρανού διαπραγματευτή.
Βολοντίμιρ Ζελένσκι ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Ζελένσκι σε ΗΠΑ: Χρειαζόμαστε ενίσχυση αντιαεροπορικών όπλων

Ο πρόεδρος Ζελένσκι τόνισε πως οι συμφωνίες για αντιαεροπορική άμυνα που έγιναν με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Νταβός πρέπει να εφαρμοστούν πλήρως, μετά τη ρωσική επίθεση σε ουκρανικές ενεργειακές εγκαταστάσεις.
Κρεμλίνο Μόσχα ηλιοβασίλεμα
ΔΙΕΘΝΗ

Κρεμλίνο: Αποχώρηση ουκρανικών δυνάμεων από Ντονμπάς προϋπόθεση για συμφωνία

Το Κρεμλίνο επανέλαβε ότι ζητά πλήρη αποχώρηση των ουκρανικών στρατευμάτων από το Ντονμπάς, χαρακτηρίζοντάς την βασικό όρο για συμφωνία ενόψει των τριμερών συνομιλιών Ουκρανίας–Ρωσίας–ΗΠΑ στο Αμπού Ντάμπι.
Ντόναλντ Τραμπ Γροιλανδία
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: «Πλήρης πρόσβαση» ΗΠΑ στη Γροιλανδία με συμφωνία ΝΑΤΟ

Ο Τραμπ ανακοίνωσε πλήρη πρόσβαση των ΗΠΑ στη Γροιλανδία μέσω NATO, αποκλείοντας βία ή νέους δασμούς στην Ευρώπη. Δανία τονίζει πως διατηρεί την κυριαρχία της, ενώ η Κάλας δηλώνει ότι οι σχέσεις ΗΠΑ-ΕΕ έχουν πληγεί πρόσφατα.
Το Κρεμλίνο της Μόσχας
ΔΙΕΘΝΗ

Κρεμλίνο: Τριμερής συνάντηση για τον πόλεμο στην Ουκρανία σήμερα στα ΗΑΕ

Το Κρεμλίνο γνωστοποίησε τη διεξαγωγή τριμερούς συνάντησης Ρωσίας, Ουκρανίας και ΗΠΑ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μετά από «ωφέλιμες» συνομιλίες μεταξύ Πούτιν και Γουίτκοφ στη Μόσχα, σύμφωνα με τον σύμβουλο Γιούρι Ουσακόφ.