ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φώτο: Shutterstock

Αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας στα γήπεδα του φετινού Euro η UEFA

Όποιος εισέλθει βίαια στον αγωνιστικό χώρο δεν θα μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά κανένα άλλο παιχνίδι του Euro 2024, ενώ θα ασκείται και ποινική δίωξη εις βάρος του.

Αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας στα γήπεδα του Euro 2024 η UEFA. Έχοντας δεχθεί σκληρή κριτική σχετικά με τα πολλά περιστατικά εισβολής φιλάθλων στους αγωνιστικούς χώρους κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία γνωστοποίησε ότι αυξάνει και αυστηροποιεί τα μέτρα ασφαλείας, τόσο στα γήπεδα, όσο και στις προπονητικές εγκαταστάσεις των ομάδων.

Για λόγους ασφαλείας, η UEFA δεν γνωστοποίησε τις ακριβείς αλλαγές που θα εφαρμόσει, θυμίζοντας ότι όποιος εισέλθει βίαια στον αγωνιστικό χώρο δεν θα μπορεί να παρακολουθήσει από κοντά κανένα άλλο παιχνίδι του Euro 2024, ενώ θα ασκείται και ποινική δίωξη εις βάρος του.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στη Νέα Σμύρνη και το Milon Camp

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το Milon Camp στη Νέα Σμύρνη, συνομίλησε με παιδιά για τον αθλητισμό και προέτρεψε να μείνουν μακριά από οθόνες. Επισκέφτηκε επίσης καφέ φίλων ταβλιού και συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.
Ποδοσφαιρικό γήπεδο
ΔΙΕΘΝΗ

Μουντιάλ 2026: Από τον Αντσελότι στον Τούχελ, οι μισθοί που ζαλίζουν

Η πρόσληψη του Κάρλο Αντσελότι στην Βραζιλία έκανε αίσθηση, πέρα από το τακτικό και στο...οικονομικό επίπεδο, με τις μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις να επενδύουν στους πάγκους του στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο.