ΓΔ: 2143.17 0.24% Τζίρος: 231.58 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Μπενιαμίν Νετανιάχου ομιλία
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατά τη διάρκεια ομιλίας στην Ευρώπη, με φόντο τη σημαία της ΕΕ.

Νετανιάχου: Έχουμε την υποστήριξη των ΗΠΑ για την εκπλήρωση των στόχων μας

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός αρνήθηκε να δεχθεί την επαναφορά της διακυβέρνησης της Γάζας από την υποστηριζόμενη από τη Δύση Παλαιστινιακή Αρχή υπό την ηγεσία του προέδρου Μαχμούντ Αμπάς.

Το Ισραήλ έχει την υποστήριξη των ΗΠΑ για την εκπλήρωση των στόχων του να καταστρέψει τη Χαμάς και να πάρει πίσω τους ομήρους που κρατούνται από τους Παλαιστίνιους ενόπλους αλλά οι σύμμαχοι διαφωνούν ως προς το τί θα μπορούσε να ακολουθήσει τον πόλεμο στη Γάζα, δήλωσε σήμερα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Επαναλαμβάνοντας την παλαιότερη άρνησή του να δεχθεί την επαναφορά της διακυβέρνησης της Γάζας από την υποστηριζόμενη από τη Δύση Παλαιστινιακή Αρχή υπό την ηγεσία του προέδρου Μαχμούντ Αμπάς, ο Νετανιάχου δήλωσε σε ανακοίνωση ότι η Γάζα «δεν θα είναι ούτε Χαμάς-σταν ούτε Φάταχ-σταν». Η Φάταχ είναι η παράταξη του Αμπάς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωτιά μετά από βομβαρδισμό
ΔΙΕΘΝΗ

Η Χαμάς ζητά από το Ιράν να σταματήσει τους βομβαρδισμούς Αραβικών χωρών

Η Χαμάς κάλεσε το Ιράν να μην πλήττει κράτη του Κόλπου σε αντίποινα για επιθέσεις από ΗΠΑ και Ισραήλ, ενώ τόνισε το δικαίωμα του Ιράν να αμυνθεί, ζητώντας να προστατευτούν οι γείτονες της Τεχεράνης.
Μπενιαμίν Νετανιάχου ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Συνάντηση Γουίτκοφ με Νετανιάχου στην Ιερουσαλήμ

Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ, Στιβ Γουίτκοφ, συναντήθηκε με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Ιερουσαλήμ, ενώ προετοιμάζεται συνάντηση ΗΠΑ-Ιράν για το πυρηνικό πρόγραμμα, παρουσία κινδύνων για τις περιφερειακές εξελίξεις.