ΓΔ: 2246.82 -2.26% Τζίρος: 240.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Χρηματιστήριο Φρανκφούρτης αίθουσα
Εικόνα από το εσωτερικό του Χρηματιστηρίου Φρανκφούρτης, με traders στις οθόνες υπολογιστών.

Με άνοδο ξεκινούν οι συναλλαγές στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Οι ευρωπαϊκές μετοχές ξεκίνησαν ανοδικά σήμερα, με τις καλές εταιρικές επιδόσεις και την εκεχειρία ΗΠΑ-Κίνας να διατηρούν τα χρηματιστήρια σε υψηλό έξι εβδομάδων.

Άνοδο κατέγραψαν οι ευρωπαϊκές μετοχές σήμερα στο ξεκίνημα των συναλλαγών, καθώς τα θετικά εταιρικά αποτελέσματα βοήθησαν να παραμείνουν οι αγορές σε υψηλό έξι εβδομάδων, μία ημέρα αφότου οι ΗΠΑ και η Κίνα ανακοίνωσαν εκεχειρία στην εμπορική τους διαμάχη.

Ο πανευρωπαϊκός δείκτης STOXX 600 ενισχύθηκε κατά 0,2% στις 10:32 ώρα Ελλάδας, σημειώνοντας άνοδο για τέταρτη συνεχή συνεδρίαση.

Η μετοχή της Bayer κατέγραψε άλμα 10,8% αφού ανακοίνωσε μικρότερη της αναμενόμενης μείωση στα προσαρμοσμένα κέρδη πρώτου τριμήνου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Agores, Metoxes, Stocks, Xrimatistiria, Markets
ΑΓΟΡΕΣ

Βαριές απώλειες στο ΧΑ με επίκεντρο τις τράπεζες, πιέσεις και διεθνώς

Ισχυρές ρευστοποιήσεις στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τον Γενικό Δείκτη να υποχωρεί κατά 1,87%, στις 2.255,94 μονάδες, και τις τραπεζικές μετοχές στο επίκεντρο, ακολουθώντας τον βηματισμό των διεθνών αγορών.
Χρηματιστήριο και νομίσματα
ΑΓΟΡΕΣ

Πτώση στις ευρωπαϊκές μετοχές μετά τη νέα ένταση στον Κόλπο

Απώλειες καταγράφουν οι ευρωπαϊκές μετοχές, με τον STOXX 600 να υποχωρεί 0,1%, καθώς εντείνεται η ανησυχία των επενδυτών λόγω νέων συγκρούσεων ΗΠΑ-Ιράν. Ο FTSE 100 υποχωρεί 1%, ενώ όλα τα μεγάλα χρηματιστήρια κινούνται πτωτικά.