ΓΔ: 2665.93 0.90% Τζίρος: 397.40 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Θάλασσα με σύννεφα
Ουρανός με σύννεφα και θάλασσα κάτω από έντονο φως ημέρας.

Καιρός: Η πρόγνωση για αύριο Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2026

Την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2026, αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στις Σποράδες, στη Μαγνησία, στην Εύβοια, στην Αν. Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), στην Αν. Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.

Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ανατολικά και νότια. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Άνεμοι έως 6-7 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2026, αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στις Σποράδες, στη Μαγνησία, στην Εύβοια, στην Αν. Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), στην Αν. Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 20-21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 7 έως 25, στην Ήπειρο από 6 έως 26 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 6 έως 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 25-27, στην Κρήτη από 10 έως 22-23, στα Επτάνησα από 13 έως 23-25, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 15 έως 22 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 6-7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές-βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού με σταδιακή βελτίωση έως τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά του νομού έως 6-7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 21-22 βαθμούς Κελσίου (στα βόρεια και ανατολικά του νομού οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα είναι έως 3-4 βαθμούς χαμηλότερες).

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά πιο αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24-25 βαθμούς Κελσίου

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικό περιπολικό όχημα
ΔΙΕΘΝΗ

Σφοδρή καταιγίδα στις ΗΠΑ: Ακυρώσεις πτήσεων και διακοπές ρεύματος

Σφοδρές βροχές και άνεμοι πλήττουν το βορειοανατολικό τμήμα των ΗΠΑ, με σοβαρές πλημμύρες να απειλούν Νέα Υόρκη, Βοστώνη και Φιλαδέλφεια. Πολλές πτήσεις ακυρώθηκαν και σημειώνονται διακοπές ρεύματος.
Θεσσαλονίκη πολυκατοικίες άποψη
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτες νιφάδες για φέτος σε Όλυμπο, Βόρα και Θεσσαλονίκη

Παρά τον Σεπτέμβριο, ο χειμώνας έδωσε το παρών στα μεγάλα υψόμετρα της Βόρειας Ελλάδας, με χιόνι στον Όλυμπο και νιφάδες στο Καϊμάκτσαλαν, ντύνοντας με λευκό τις κορυφές και δημιουργώντας εντυπωσιακό σκηνικό.
Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Έκτακτη προετοιμασία για σπάνια καταιγίδα στις βορειοανατολικές πολιτείες

Περισσότεροι από 40 εκατ. άνθρωποι στη βορειοανατολική ακτή των ΗΠΑ θα πλήξουν ισχυροί άνεμοι και βροχές. Ειδικά σε Νιου Τζέρσεϊ και Μασαχουσέτη αναμένονται πλημμύρες, πτώσεις δέντρων και διακοπές ρεύματος.