ΓΔ: 2012.51 -2.09% Τζίρος: 251.31 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Μετρό Αθήνας τρένο
Το τρένο του Μετρό στην Αθήνα στο σταθμό Συντάγματος.

Τεχνική βλάβη στην Γραμμή 2 του Μετρό: Μετ' εμποδίων η κυκλοφορία των συρμών

Η λειτουργία της Γραμμής 2 του Μετρό έχει διακοπεί προσωρινά στα τμήματα Αγ. Δημήτριος-Αργυρούπολη, λόγω τεχνικής βλάβης στον σταθμό Ηλιούπολη, που προκάλεσε καπνούς. Η κυκλοφορία συνεχίζεται κανονικά μεταξύ Ανθούπολης-Αγ. Δημητρίου και Αργυρούπολης-Ελληνικού.

Η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 του Μετρό προσωρινά διεξάγεται στα τμήματα Ανθούπολη- Αγ. Δημήτριος και Αργυρούπολη- Ελληνικό, λόγω τεχνικής βλάβης σε συρμό στον σταθμό Ηλιούπολη, που προκάλεσε την έκλυση καπνού, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ.

Ο συρμός εκκενώθηκε, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταθμός Μετρό Αθήνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετρό: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Γραμμή 2, κανονικά τα δρομολόγια

Η ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσε ότι η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 Ανθούπολη–Ελληνικό αποκαταστάθηκε πλήρως, με τα δρομολόγια να πραγματοποιούνται κανονικά και τη μετακίνηση των επιβατών να διευκολύνεται ξανά.
Σταθμός Μετρό Αθήνας
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ενισχυμένα δρομολόγια Μετρό-Τραμ λόγω του 42ου Αυθεντικού Μαραθωνίου

Ενισχύονται τα δρομολόγια του Μετρό για τον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας με περισσότερους συρμούς στις Γραμμές 1, 2 και 3, ενώ το Σάββατο προς Κυριακή οι Γραμμές 2, 3 και το Τραμ θα λειτουργούν όλο το 24ωρο.
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ τραπέζι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαμουλάκης: Το Ελληνικό είναι το μεγαλύτερο «ξεπούλημα της δεκαετίας»

Σφοδρή κριτική από τον Χάρη Μαμουλάκη για τη συμφωνία του Ελληνικού, την οποία χαρακτηρίζει «ξεπούλημα της δεκαετίας», υποστηρίζοντας ότι περιορίζεται η πρόσβαση των πολιτών στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.
Σταθμός μετρό Αθήνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΣΤΑΣΥ διαψεύδει πρόβλημα στατικότητας στον σταθμό «Μοναστηράκι»

Η ΣΤΑΣΥ ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος στον σταθμό «Μοναστηράκι» της Γραμμής 1, ανακοινώνοντας παράλληλα τεχνικές παρεμβάσεις και μελέτες για τη συνολική ανακαίνισή του.
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέο campus με έμφαση στην ΤΝ στο Ελληνικό – Σχέδια για φοιτητική στέγαση

Νέα πανεπιστημιούπολη στο Ελληνικό σχεδιάζει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, με πλήρη ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης σε όλες τις λειτουργίες, φέρνοντας συνθήκες κορυφαίων αμερικανικών πανεπιστημίων στην Αθήνα.