ΓΔ: 2259.73 -2.14% Τζίρος: 237.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:05
Μετρό Αθήνας τρένο
Το τρένο του Μετρό στην Αθήνα στο σταθμό Συντάγματος.

Τεχνική βλάβη στην Γραμμή 2 του Μετρό: Μετ' εμποδίων η κυκλοφορία των συρμών

Η λειτουργία της Γραμμής 2 του Μετρό έχει διακοπεί προσωρινά στα τμήματα Αγ. Δημήτριος-Αργυρούπολη, λόγω τεχνικής βλάβης στον σταθμό Ηλιούπολη, που προκάλεσε καπνούς. Η κυκλοφορία συνεχίζεται κανονικά μεταξύ Ανθούπολης-Αγ. Δημητρίου και Αργυρούπολης-Ελληνικού.

Η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 του Μετρό προσωρινά διεξάγεται στα τμήματα Ανθούπολη- Αγ. Δημήτριος και Αργυρούπολη- Ελληνικό, λόγω τεχνικής βλάβης σε συρμό στον σταθμό Ηλιούπολη, που προκάλεσε την έκλυση καπνού, σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ.

Ο συρμός εκκενώθηκε, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταθμός μετρό Αθήνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νωρίτερο κλείσιμο στη Γραμμή 2 Μετρό λόγω έργων από 21 Απριλίου

Από αύριο Τρίτη 21/04, κλείνουν νωρίτερα οι σταθμοί Αττική, Λαρίσης, Μεταξουργείο, Ομόνοια και Πανεπιστήμιο της Γραμμής 2 του Μετρό λόγω έργων σιδηροτροχιών και 5G. Η κυκλοφορία τροποποιείται ως 30/04.
Σταθμός ΗΣΑΠ Αθήνας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άσκηση ετοιμότητας της ΣΤΑΣΥ σε υπόγειους σταθμούς της Γραμμής 1 του Μετρό

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 03/04 θα πραγματοποιηθεί άσκηση ετοιμότητας σε υπόγειους σταθμούς της Γραμμής 1 του Μετρό από ΕΛ.ΑΣ, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ και ΣΤΥ, για εκπαιδευτικούς σκοπούς, όπως ανακοίνωσε η ΣΤΑΣΥ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΙΝΤΕΡΤΕΚ: Πώληση του ακινήτου - έδρα της εταιρίας έναντι 5,95 εκατ. ευρώ

Η ΙΝΤΕΡΤΕΚ προχωρά στην πώληση του ακινήτου της έδρας της στο Ελληνικό, έναντι 5,95 εκατ. ευρώ, στοχεύοντας στην ενίσχυση της ρευστότητας και τη δημιουργία πρόσθετης αξίας για τους μετόχους της.
αστυνομική επιχείρηση κτίριο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο 26χρονοι συνελήφθησαν στο Ελληνικό για διακίνηση κροτίδων

Δύο 26χρονοι συνελήφθησαν στο Ελληνικό στις 25 Μαρτίου, ύστερα από επιχείρηση της αστυνομίας, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή τους 160 κροτίδες. Κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί πυροτεχνημάτων και όπλων.
Σταθμός μετρό Αθήνας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Τρέχει» η ΣΤΑΣΥ για 15 καινούργιους συρμούς του μετρό, ανάσα για τη γραμμή 3

Σε τροχιά αναβάθμισης συνολικά 22 συρμοί όλων των γραμμών μετρό και ηλεκτρικού. Έρχονται οι διαγωνισμοί το επόμενο τρίμηνο. Δράσεις ενίσχυσης της προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία σε όλους τους σταθμούς με πόρους 12,5 εκατ. ευρώ.