ΓΔ: 2053.61 0.95% Τζίρος: 161.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:32:34
κίνηση αυτοκινήτων δρόμος
Αεροφωτογραφία με αυξημένη κίνηση οχημάτων σε αστικό δρόμο στην Ελλάδα.

Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ευελπίδων

Υπό έλεγχο έθεσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην οδό Ευελπίδων στο ύψος των εγκαταστάσεων του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Τροχαία αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ευελπίδων, που είχε διακοπεί από το ύψος της οδού Κυψέλης έως την οδό Σπετσών, λόγω πυρκαγιάς σε εγκαταλελειμμένο κτήριο. Υπό έλεγχο έθεσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην οδό Ευελπίδων στο ύψος των εγκαταστάσεων του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λευκός Οίκος εξωτερικό
ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Συνέπειες της δημοσιονομικής παράλυσης στη χώρα

Η δημοσιονομική παράλυση στις ΗΠΑ διακόπτει τη λειτουργία μη αναγκαίων ομοσπονδιακών υπηρεσιών, προκαλώντας προβλήματα κυρίως στις μεταφορές. Το προηγούμενο shutdown το 2018 διήρκεσε 35 ημέρες. Οι υπηρεσίες τώρα υπολειτουργούν.
Σημαία της Νότιας Κορέας
ΔΙΕΘΝΗ

Απεργία των εργαζομένων στα αεροδρόμια της Νότιας Κορέας από σήμερα

Ξεκίνησε σήμερα απεργία των εργαζομένων στα αεροδρόμια της Νότιας Κορέας, σύμφωνα με την Korea Airports Corporation. Οι συνδικαλιστές ζητούν αυξήσεις μισθών, περισσότερες ημέρες άδειας και ασφαλέστερες συνθήκες εργασίας.
Εφαρμογή Uber σε κινητό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεργασία Uber–ΔΥΠΑ με έκπτωση 30% στις μετακινήσεις δικαιούχων τουρισμού

Η Uber και η ΔΥΠΑ ενώνουν δυνάμεις για ευκολότερες μετακινήσεις, προσφέροντας έκπτωση 30% σε δύο διαδρομές ταξί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τους δικαιούχους κοινωνικού τουρισμού έως 31/5/2026.