ΓΔ: 2500.79 2.08% Τζίρος: 376.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Φώτο: Shutterstock

Κ. Φραγκογιάννης: «Νέα εποχή στις επιχειρηματικές σχέσεις με τη Γερμανία»

Τη βεβαιότητα ότι μια νέα εποχή ξημερώνει στις διμερείς και επιχειρηματικές σχέσης της Ελλάδας με τη Γερμανία εξέφρασε ο Κ. Φραγκογιάννης, κατά τη διάρκεια δείπνου εργασίας για την οικονομική διπλωματία που διοργάνωσε η τράπεζα Hypovereinsbank.

Σε δείπνο εργασίας με τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας, Μάρκους Σέντερ, που διοργάνωσε η τράπεζα Hypovereinsbank στο Μόναχο, παραβρέθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία, Κώστας Φραγκογιάννης.

Στο δείπνο, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου συμμετείχαν στελέχη των 25 μεγαλύτερων Γερμανικών επιχειρήσεων σε επίπεδο προέδρων και Διευθυνόντων Συμβούλων, πολιτικών και ακαδημαϊκών του Ομόσπονδου Κρατιδίου της Βαυαρίας.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία στο χαιρετισμό του , σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου , αναφέρθηκε στο ολοκληρωμένο όραμα για οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη που καθορίζει κάθε πολιτική αλλά και κάθε απόφαση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κος Κώστας Φραγκογιάννης αναφέρθηκε ακόμα στην απόφασή ενσωμάτωσης όλων των οργανισμών που εμπλέκονται στην πολιτική της εξωστρέφειας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών προσκάλεσε τα στελέχη των Γερμανικών Επιχειρήσεων σε απευθείας διάλογο με τις υπηρεσίες της Οικονομικής Διπλωματίας και το Enterprise Greece σημειώνοντας: “Μια νέα εποχή διμερών και επιχειρηματικών σχέσεων είναι μπροστά μας και ειλικρινά ελπίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με πολλούς από εσάς στο κοντινό μέλλον”.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γερμανικό Κοινοβούλιο εξωτερική όψη
ΔΙΕΘΝΗ

Άτυπη συνάντηση Ρώσων-Γερμανών στο Μπακού επιβεβαιώνει ο πρόεδρος Αζερμπαϊτζάν

Ο Ιλχάμ Αλίεφ επιβεβαίωσε έμμεσα μυστικές συναντήσεις Γερμανών και Ρώσων αξιωματούχων στο Μπακού, αναφέροντας ότι οι συνοριακές αρχές κατέγραψαν τις αφίξεις των Πλάτσεκ και Ποφάλα στις 12 Ιουλίου.
Κελί φυλακής
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Νεκρός στο κελί ο Τούρκος ύποπτος για έξι δολοφονίες

Νεκρός βρέθηκε στο κελί του στη Γερμανία ο 45χρονος Φατίχ Γ., ύποπτος για τη δολοφονία έξι εργαζομένων σε δομή ανηλίκων. Οι αρχές θεωρούν την αυτοχειρία αιτία θανάτου. Ο Φατίχ είχε δραπετεύσει από τουρκική φυλακή.
Γερμανικό τρένο υψηλής ταχύτητας
ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Πλήρης απαγόρευση αλκοόλ σε όλους τους σιδηροδρομικούς σταθμούς

Οι Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι εφαρμόζουν από 15 Οκτωβρίου απαγόρευση κατανάλωσης αλκοόλ σε όλους τους σταθμούς, ώστε να περιορίσουν τα φαινόμενα βίας και να ενισχύσουν την ασφάλεια εργαζομένων και επιβατών.