ΓΔ: 2632.72 0.86% Τζίρος: 196.97 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:25:39
Άγαλμα ΚΚΕ στα γραφεία

Λαμπρούλης: Έπρεπε να αποφευχθούν καθυστερήσεις για την προσφορά ιδιωτών γιατρών

Ο βουλευτής του ΚΚΕ σχολίασε ότι για να προσφέρει ένας ιδιώτης γιατρός στο σύστημα υγείας θα πρέπει να υπογράψει έναν τύπο σύμβασης, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση «θα έπρεπε να είχε προνοήσει για αυτό».

«Το ΚΚΕ απηύθηνε κάλεσμα μάχης στους ιδιώτες γιατρούς για να προσφέρουν στο σύστημα Υγείας», υπογράμμισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γιώργος Λαμπρούλης, μιλώντας σήμερα στον τ/σ «Mega».

O Γ. Λαμπρούλης, με αίτημα του, αποδεσμεύθηκε από τα καθήκοντα του Αντιπροέδρου της Βουλής προκειμένου να προσφέρει της υπηρεσίες του σε αυτή την μάχη.

Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Κοντοζαμάνη, σχολίασε ότι για να προσφέρει ένας ιδιώτης γιατρός στο σύστημα υγείας θα πρέπει να υπογράψει έναν τύπο σύμβασης, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση «θα έπρεπε να είχε προνοήσει για αυτό ώστε να αποφευχθούν γραφειοκρατικές διαδικασίες και καθυστερήσεις».

Σε ό,τι αφορά το εμβόλιο σημείωσε ότι από την στιγμή που θα υπάρχουν όλες οι εγγυήσεις χρήσης του εμβολίου το ΚΚΕ από την πλευρά του θα προτρέψει στη χρήση του γιατί, όπως είπε, ο πληθυσμός πρέπει να εμβολιαστεί.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Καραθανασόπουλος βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραθανασόπουλος: Κάλπικες οι υποσχέσεις για τον προϋπολογισμό

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ) κατηγόρησε την κυβέρνηση για ψεύτικες υποσχέσεις και τόνισε ότι η οικονομική ανάπτυξη ωφελεί μόνο το κεφάλαιο, ενώ τα λαϊκά εισοδήματα μειώνονται και τα βάρη των φόρων μεγαλώνουν για τους πολλούς.
Άνδρας σε δημόσια ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Ταχιάος: Καμία έκθεση δεν έδειξε ανάγκη εκκένωσης κτηρίων Κυψέλης

Ο υφυπουργός Υποδομών, Ν. Ταχιάος, επανέλαβε στη Βουλή ότι δεν υπάρχει ανάγκη εκκένωσης κτηρίων στην Κυψέλη λόγω της Γραμμής 4 του Μετρό, σύμφωνα με πραγματογνωμοσύνες. Η κοινοπραξία θα δράσει μόνο εάν απαιτηθεί.
Ολομέλεια Βουλής άδεια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συζήτηση στη Βουλή για νομοσχέδιο Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών και τροπολογίες για αμόλυβδη-Ηράκλειο

Ξεκίνησε στην Ολομέλεια η συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης με θετική ψήφο από ΝΔ και αρνητική από ΚΚΕ, Νίκη, Πλεύση. Έχουν κατατεθεί δύο υπουργικές και μία βουλευτική τροπολογία για διάφορα θέματα.
Απεργία ταξί στο κέντρο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κομνηνάκα: Όχι άλλες θυσίες – Συλλαλητήρια ενάντια στην επίσκεψη Ρούμπιο

Η Μ. Κομνηνάκα (ΚΚΕ) δήλωσε ότι η ακρίβεια δεν είναι εξωγενής παράγοντας, αλλά αποτέλεσμα πολιτικών επιλογών και εμπλοκής της χώρας στον πόλεμο, ζητώντας κατάργηση του ΕΦΚ και μείωση του ΦΠΑ στην ενέργεια και τα καύσιμα.
Βήμα ΚΚΕ εκδήλωσης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 52ου Φεστιβάλ ΚΝΕ στο Πάρκο Τρίτση

Το 52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-«Οδηγητή» συνεχίζεται στο Πάρκο Τρίτση με το σύνθημα του Μπ. Μπρεχτ. Χιλιάδες επισκέπτες συμμετείχαν στις συζητήσεις, εκδηλώσεις και συναυλίες, με έμφαση στη μάχη κατά του φασισμού από τη νεολαία.